Hakan Ural canlı yayında eski eşi Sibel Can'ı övmeye doyamadı: Resmen yaşayan bir efsane!

Ünlü sunucu Hakan Ural programda yıllar önce yollarını ayırdığı eşi Sibel Can hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

16.03.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-16:59)

Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan hem oyuncu hem de sunucu Hakan Ural, yıllardır ekranlarda yer almaya devam ediyor. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu performansıyla adından başarıyla söz ettiren ünlü isim, uzun bir süredir Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağını sunmaya devam ediyor. Hafta içi her gün Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta isimli programın sunuculuğunu üstlenen ünlü ismin partnerliğini de Nur Tuğba Namlı üstleniyor. Her yaptığı ve söylediği olay olan ve dobra açıklamalarıyla gündemden düşmeyen usta isim bu kez de eski eşi Sibel Can'ın sahne performansı hakkında yorumlarda bulundu. Ural; ''Sanat müziği konusunda böyle bir yorum yok. Yaşarken fırsat buldukça, zaman ayırıp muhakkak Sibel’i dinleyin. Resmen yaşayan bir efsane. Yaş aldıkça sesi öyle bir oturdu ki. Yiğidi vur hakkını yeme'' ifadelerini kullandı.

Ural'ın o sözleri olay oldu

Geçtiğimiz günlerde de magazinin gündemine bomba gibi düşen Hakan Ural, sosyal medya hesabından devleti küçük düşürecek paylaşımlarda bulunanları topa tutmuştu. Ural; ''Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanın da gerçekler de var. Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp onları savunuyorum adı altında devletine ve milletine düşmanlar, bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu? Nefret, kin, asparagas bunlar bitmeyecek, milletine düşman bir hain ordusu, halkla bir alakaları yok, durmadan sosyal medyadan milletine kin kusuyorlar'' diyerek isyan etmişti. 

Hakan Ural'dan Sibel Can'a övgüler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal