Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? 16 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, final mi yapacak?

Kanal D’nin sevilen dizi Sadakatsiz’in kanalın yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. İnsanlar Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? 16 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, final mi yapacak? gibi soruların yanıtlarını öğrenmeye çalışıyor. İşte konu hakkında son gelişmeler...

16.03.2022-16:58 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:25) Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? 16 Mart Çarşamba Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, final mi yapacak?

Kanal D’de geçen sezondan bu yana yayınlanmaya devam eden ve ekranların en çok izlenen dizilerinden birisi olan Sadakatsiz’in yeni bölümünün Kanal D’nin 16 Mart 2022 Çarşamba gününün yayın akışında yer almaması dizinin sevenleri bir hayli şaşırttı. Dizinin yeni bölümünün olmaması sebebiyle final iddiaları yeniden alevlendi. Her ne kadar dizinin final yapacak olması büyük ihtimalle doğru olsa da bugün neden Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün olmayışı hakkında araştırmalar sürüyor.

Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’in yeni bölümünün bu akşam neden olmadığı konusunda henüz somut bir bilgiye ulaşılamadı. Kanal D veya yapımcı şirketten konu hakkında resmi bir açıklama bekleniyor.

Sadakatsiz dizisi

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Asya’nın Derin ile Volkan’ın ilişkisini bitirmeye yönelik hareketleri sebebiyle Derin’den ilişkilerini sağlam tutma konusunda yeni adımlar gelir. Bu sırada Selçuk, Ceren ile ilk defa yaşadığı bir duygunun etkisindeyken, diğer yandan Nil’i mutlu etmeye çalışır.

Asya’nın planları sebebiyle şüpheleri artan Volkan, diğer yandan Derin’in bir anda yaptığı bir hamle sebebiyle hazırlıksız yakalanır. Gönül ile Asya’nın devam rekabetinde ise kazanın kim olacağı bilinmemektedir.

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. İşte Sadakatsiz dizisinin oyuncuları:

Asya Yılmaz (Cansu Dere)

Volkan Arslan (Caner Cindoruk)

Derin Güçlü Arslan (Melis Sezen)

Aras Ateşoğlu (Berkay Ateş)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal