Ünlü sunucu Ece Erken'in eşinin mirasını neden reddettiği ortaya çıktı! Seren Serengil'den Erken'e önemli uyarı

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırı sorucu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken’in eşinin mirasını neden reddettiği ortaya çıktı. Seren Serengil’den ise mirası reddeden Ece Erken’e önemli bir uyarı geldi.

28.04.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-10:46)

Geçtiğimiz haftalarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı bir saldırı sonucunda kaydeben ünlü sunucu Ece Erken’in eşinin mirasını reddettiğini açıklaması çok konuşulmuştu. Dün sokaklarda gezintiye çıkan ünlü sunucunun moralsiz hali görenlerin dikkatlerinden kaçmadı. Bir diğer ünlü sunucu Seren Serengil’den ise Ece Erken’e miras konusunda önemli bir uyarı yaptı.

Erken'in zayıfladığı kameralara yansıdı

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun silahlı bir saldırı sonucu öldürülmesinin ardından kendisini dış dünyaya kapatan ünlü sunucu Ece Erken uzun bir aranın ardından sokaklarda görüntülendi. Oldukça moralsiz bir görüntüye sahip olan Ece Erken muhabirlerin miras konusundaki sorularını yanıtsız bırakan Ece Erken’in zayıfladığı da dikkatlerden kaçmadı.

Ece Erken miras

Geçen Haziran ayında Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen Ece Erken evlilik haberini sosyal medya hesabından ‘’Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" sözleriyle duyurmuştu. Yaklaşık 7 ay sonra eşini silahlı bir saldırıya kurban veren Ece Erken eşinin miras kararını reddettiğine dair geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Instagram hesabı dışında sosyal hayatıyla arasına mesafe vuran Ece Erken konu hakkında ‘’Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddimiras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla.’’ açıklamasını yaptı.

Reddettiği miras hakkında konuştu

Dün İstinyePark AVM’de görüntülenen Ece Erken bir arkadaşıyla önce AVM içinde bir gezinti yaparken sonrasında Markalar Sokağı’na doğru yöneldi. Eşi hakkındaki sorulara yanıt vermek istemeyen ünlü sunucu ‘Arkadaşlar o konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli açıklamayı sosyal medya hesabımdan yaptım zaten" sözlerini sarf etti.

Seren Serengil’den Erken’e önemli uyarı

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mirasını reddettiğini açıkladığı gün Erken’in evine taziye ziyaretine giden Seren Serengil’in Erken’i miras konusunda uyardığı öğrenildi. Serengil konu ilgili olarak yaptığı açıklamasında Ece eşi öldüğü gün alyansı istedi. Şafak'ın abisi kolundaki saati aldı. 3 milyon liralık saatmiş o saat gitti. Sonra o gün telefon konuşmasına şahit oldum birileri Ece'ye borcu var sen hemen reddi miras yap, diyorlar. Ece'yi kenara çektim bu insanlar para peşine düşecekler diye uyardım. Ece bu mirastan faydalanmasın diye bir sürü şey yapıldı. Biri kapıyı alıyor, biri evi kiraya veriyor. Bunlarla uğraşmak istemedi Ece. Kendi kazandıkları olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Ece Erken’e bloke şoku

Ece Erken oğlu

Oğlu Eymen ile geçtiğimiz günlerde bir tatile çıkan Ece Erken, ödeme yaptığı sırada hesabına bloke koyulduğunu öğrenmesiyle birlikte şok oldu. Sosyal medyadan isyan eden ünlü sunucu ‘’Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum. Bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a 'Abi' diyen, peşinde gezen 'Param yok, bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış.’’ sözlerini kullandı ve olayın peşini bırakmayacağını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal