Ece Erken biz gönülden bağlıydık dediği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun payına düşen mirasını Reddi miras etti!

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 25 Ocak tarihinde silahlı bir saldırıya uğrayarak vefat etmişti. Vefatından sonra gündeme Ece Erken ile ilgili birçok iddialar gelmişti. Eşinin 12 adet saatini sattığı haberler gündeme gelmişti. Ece Erken iddiaları yalanlarken mirası reddettiğini açıkladı. İşte detaylar.

25.04.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:17) Ece Erken biz gönülden bağlıydık dediği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun payına düşen mirasını Reddi miras etti!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 25 Ocak 2022 tarihinde cinayete kurban gitmişti. Son zamanlarda Ece Erken mirasla ilgili sık sık gündeme gelmektedir. Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 12 adet lüks saatini sattığı ilan edildi. 43 yaşında olan Ece Erken, eşinden kalan mirası reddetti. Sunucu Ece Erken mirası reddettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

ece erken eşinin vefatı

'Mirası reddediyorum'

Ece Erken sosyal medyada yaptığı paylaşımla şöyle duyurdu: 'Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum. Rahmetli eşimi gelir kapısı gören ve o rahmetli olduktan sonrada hala öyle görmeye devam eden kötü insanlarla adımı yan yana gelmesini istemiyorum. Biz eşimle gönülden bağlıydık, hepte öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgilerle' açıklamasında bulundu.

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatından sonra zor günler yaşadı. Eşinin evini izni olmadan kiraya verilmesi yine gündemden düşmemişti. Konu ile ilgili 'her gün yeni şeyler öğreniyorum. Rahmetli eşimin arkasından para için yapılanların daha ne kadar süreceğini merak ediyorum. Ne yaşandıysa paylaşacağım, az kaldı. Kimler haksızlık yaptıysa, izinsiz eşimin evini kiraya verdiyse hepsini ifşalayacağım. Onlarda en az katilleri gibi suçlu. Hayat ne garip ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğerse herkes açmış. Başınıza gelmeden bilemezsiniz. Umarım gelmez de' dedi.

Ünlü sunucu eşinin vefatından sonra eşine ait 12 adet lüks saatlerini 15 milyona sattığı haberlerine adeta ateş püskürdü. 'Bu haberleri kim çıkardıysa eşime ait tek kuruş aldığımı kim söylüyorsa adli makamlara hesap verecek. Eşimden tek kuruş almadım. Hesabım bloke. Çocukluğumdan beri emek verip çalışıyorum. 2 evimde tedbir kararı var. Eşimin bir tek saati vardı o da ağabeyinde. Bende 2-3 adet tespihi var. Tespihlerini de istediler vermedim. Bana sormadan etmeden haber yapıyorsunuz. Teşekkür ederim. Herkes alıyor haberi çirkin yalan haberler yapıyor. Ben o haberler için dava açıyorum. Acımı bile yaşatmadınız. Yazıklar olsun' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal