Bir çınar daha devrildi! Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Aykut Sözeri'den acı haber geldi

Aykut Sözeri'den gelen acı haberi oğlu sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine duyurdu. İşte o detaylar...

28.04.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-09:34) Bir çınar daha devrildi! Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Aykut Sözeri'den acı haber geldi

Bir dönem tiyatro sahnelerinin tozunu dumanına katan Aykut Sözeri, birbirinden başarılı pek çok isimle aynı sahneleri paylaştı. Cüneyt Gökçer, Mahir Canova, Bozkurt Kuruç gibi önemli isimlerden konservatuar öğrencisiyken ders alan usta oyuncu Sözeri, eğitimini tamamladıktan sonra pek çok oyunda rol aldı. Uzun yıllar TRT'de seslendirme sanatçısı olarak da çalışan Aykut Sözeri bunların yanı sıra dizi ve filmlerde de birçok karaktere hayat verdi. Hem oyunculuğu hem de seslendirdiği eserlerle hafızalara kazınan usta isim Aykut Sözeri'den acı haber geldi. 

Aykut Sözeri hayatını kaybetti

Sözeri: İçim çok ama çok acıyarak yazıyorum 

Usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Aykut Sözeri'den gelen acı haberi oğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Kendisi gibi oyuncu olan oğlu Cenk Sözeri, babasının kaybıyla yaşadığı acıyı yazarak cenaze töreninin detaylarını paylaştı. 72 yaşında hayata gözlerini yuman usta sanatçının oğlu Cenk Sözeri yaptığı paylaşımda; ''İçim çok ama çok acıyarak yazıyorum... Maalesef Babamız Aykut Sözeri'yi kaybettik. Cenaze töreni Yarın Saat 15 00'de Ankara Yenimahalle Ahmet Efendi Camii, Karşıyaka mezarlığında olacak. Tüm dostlarının ve sevenlerinin ve tiyatro camiasının başı sağ olsun'' notunu düştü. Sözeri'nin bu paylaşımına yüzlerce taziye yorumu ve mesajı yağdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal