Ünlü Şarkıcı Hande Yener Konsere Sahne Kostümü Yerine Koltuk Örtüsüyle Çıkınca Dalga Konusu Oldu!

Güzel şarkıcı Hande Yener şarkılarının yanı sıra önceki gün konserinde giydiği kıyafeti ile sosyal medyadaki kullanıcıların diline düştü.

05.02.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-14:23)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan başarılı şarkıcı Hande Yener, son zamanlarda hem şarkılarına hem de konserlerine son gaz devam ediyor. Yeni çıkardığı şarkılarıyla pop müziğine damgasını vurmayı hedefleyen ünlü şarkıcı, şu sıralar şarkılarından ziyade yaptırdığı estetikler ve tercih ettiği sahne kıyafetleriyle magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Önceki akşam yine bir mekanda konseri olan ünlü şarkıcının hayranları, Yener’in tercih ettiği sahne kıyafetini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bikini tarzında bir alt tercih eden ve bacaklarına da eski dönem koltuk örtülerini andıran iki parça geçiren ünlü şarkıcı Hande Yener, bu tarzıyla herkesi hayal kırıklığına uğrattı. 

SOSYAL MEDYADA ALAY EDİLDİ

Pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan ve bir döneme damgasını vuran ünlü popçu Hande Yener, yıllar geçse de herkesi şaşkına çevirmeyi ve hem söyledikleriyle hem de giydikleriyle adından bahsettirmeyi başarıyor. Yakın zamanda yaptırdığı estetikler ile de gündeme gelen başarılı şarkıcı, iddialı sahne kıyafetleri ve meslektaşlarına meydan okuyan açıklamalarıyla da sık sık magazin gündemine ve sosyal medyaya damgasını vuruyor. Güzel şarkıcı Gülşen’in iddialı ve cesur sahne kıyafetlerinden sonra, önceki akşam konser veren Hande Yener’in kıyafeti hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Ünlü popçunun dekolteli büstiyeri ve altına giydiği bikini tarzında bir kostümü ve bacaklarına geçirmiş olduğu kumaş sosyal medyadaki kullanıcılar arasında alay konusu oldu. Şarkıcının bacağına geçirdiği kumaş eski dönemlerde sıklıkla kullanılan mobilya örtülerine benzetildi. Yener’in takipçileri; ‘’İçi elyaflı yastık’’ ve ‘’Koltuk örtüsünü kostüm yapmış’’ gibi benzetmelerde bulundu. 

hande yener

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal