Uzun Süredir Ekranlarda Yer Almayan Ünlü Oyuncu Burak Hakkı'dan Kötü Haber Geldi!

Ekranların sevilen ismi ünlü oyuncu Burak Hakkı'dan hayranlarını üzen haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.02.2022-12:55 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-12:55) Uzun Süredir Ekranlarda Yer Almayan Ünlü Oyuncu Burak Hakkı'dan Kötü Haber Geldi!

Yer aldığı birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Burak Hakkı'dan kötü haber geldi. Uzun süredir televizyon ekranlarında yer almayan başarılı oyuncu, beyaz perdeye yeni çıkacak olan Afacanlar filmiyle seyircisiyle arasında açtığı arayı kapatmaya çalışacaktı. Uzun süreli ayrılığının ardından yeniden seyircisiyle buluşacak ünlü oyuncu Burak Hakkı, çekimlerinde yer aldığı ve büyük bir heyecan duyduğu Afacanlar: İş Başa Düştü filminin galasına hazırlanırken gidemeyeceğini öğrendi. Düzenli olarak yapılan PCR testinin sonucu pozitif çıkan ünlü oyuncu kötü haberi başta yakınları olmak üzere sevenlerine duyurdu. 

FİLMİNİN GALASINA KATILAMADI

Yeni vizyona girecek olan filmlerden biri olan Afacanlar: İş Başa Düştü flminin galası önceki gün yapıldı. Filmin oyuncuları galada birer birer boy gösterip filme dair düşüncelerini dile getirirken, başrollerden biri olan Burak Hakkı galada yer almadı. Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve oyunculuğu çok beğenilen ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı ve bu nedenle de kendisini evde izolasyona aldığı öğrenildi. 49 yaşındaki başarılı oyuncudan gelen üzücü haberi duyulduktan sonra, Burak Hakkı'nın sağlık durumunun nasıl olduğuna dair bir güncelleme ise henüz yapılmadı. Filmin gişesinin ise nasıl olacağı büyük bir merak konusuyken Afacanlar: İş Başa Düştü’nün oyuncu kadrosu ise şu şekilde; ‘’Berat Efe Parlar, Gürgen Öz, Burak Hakkı, Balım Gaye Bayrak ve Bedir Bedir’’ gibi isimler filmin kadrosunda yer alıyor. 

burak hakkı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal