Ünlü Şarkıcı Fedon İtiraf Etti: Kanser Tedavisi Görüyorum, Böbreğimin Yarısı Yok

Sahnelerin sevilen ismi ünlü şarkıcı Fedon, bir süredir kanser tedavisi gördüğünü ve böbreğinin bir kısmını tedavi sırasında kaybettiğini belirtti.

15.11.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-12:12) Ünlü Şarkıcı Fedon İtiraf Etti: Kanser Tedavisi Görüyorum, Böbreğimin Yarısı Yok

Bir dönem sahnelerin en çok aranan isimleri arasında yer alan Fedon, eğlenceli şarkıları ile herkesin gönlünde taht kuran sanatçılardan biri. Ne yazık ki geçtiğimiz günlerde sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Fedon, kansere yakalandığını ve zorlu bir tedavi sürecinden geçtiğini belirtti. 

ÜNLÜ ŞARKICI FEDON KANSERE YAKALANDI

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Fedon, sağlık durumunun iyi olmadığını ve kanser tedavisi gördüğünü belirtti. Fedon, ‘Yaşımdan dolayı çok hastalıklar geldi, direniyorum. Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti" dedi.

2 YILDIR KANSERLE MÜCADELE EDİYORUM, BÖBREĞİMİN YARISINI KAYBETTİM

Sağlık sorunları nedeniyle gözlerden uzak bir yaşam sürdüğünü ve iki yıldır yorucu bir kanser tedavisi süreci geçirdiğini dile getiren 77 yaşındaki şarkıcı, böbreğinin yarısını kaybettiğini söyledi. 

Oldukça zorlu bir tedavi süreci geçirdiğini ve yorulduğunu dile getiren  başarılı şarkıcı "Artık hastalıklar arttı. Eski model bir arabanın önce kaportası çürür, sonra motor yağ kaçırır. Bunları bekleyen bir insanım, olacak bunlar. Yaşımdan dolayı çok hastalıklar geldi, direniyorum. Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti. Ama ölümden korkmuyorum..." ifadelerini kullandı.

Fedon kansere yakalandığını açıkladı

SÜRÜNMEK İSTEMİYORUM

Hastalığın kendisini zorladığını en korktuğu şeyin elden ayaktan düşmek olduğunu belirten Fedon, "Zeki Müren'in çok güzel derdi 'Ölüm varken ben yokum, ben varken ölüm yok' Sürünmeyeyim başka hiç bir şey istemiyorum. Ölüm Allah'ın emri...Her gece dua ediyorum 'Allah'ım çocuklarımın sağlığını ver, beni de ele güne muhtaç etme, süründürmeden canımı al.' İnsan et ağırdır, çok zor bir şey’’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal