Çılgın Dondurmacı Kimdir, Nereli ve Nerededir?

Çılgın Dondurmacı çılgınlığı devam ediyor. Dansı ve şarkılarıyla adından söz ettiren Çılgın Dondurmacının gerçek adı ne?

12.11.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-15:48) Çılgın Dondurmacı Kimdir, Nereli ve Nerededir?

Son zamanlarda Tiktok ve Instagram fenomenleri tanınırlık açısından magazin ünlülerini geçti. Nusret, Czn Burak ve Tostçu Erol varken şimdi de Çılgın Dondurmacı Mehmet ortaya çıktı. Tiktok ve Youtube paylaşımlarıyla ününe ün katan Çılgın Dondurmacının memleketi ve nerede olduğu sıklıkla sorulup merak ediliyor. Peki, Çılgın Dondurmacı şarkısını kim söylüyor? Çılgın Dondurmacı nereli?

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

Tiktok ve Youtube videolarıyla ünlenen sokak dondurmacısı Çılgın Dondurmacı, milyonların ilgisini çekmiş durumda. Tiktok’ta 14,5 milyon takipçiye ulaşan dondurmacının gerçek ismi Mehmet Dinç’tir. 2004 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi İşletme Enformatiği bölümünden mezun olmuştur. Bir süredir dondurmacılık yapmaktadır. Dondurma servisi sırasında çektiği dans videolarıyla tanınmış, sonra karşısındaki müşterisinin de dans etmesiyle ününü ikiye üçe katlamıştır.


 Kahramanmaraş dondurması satan Çılgın Dondurmacı, vatanın dört bir yanına turlar düzenliyor. Mehmet Dinç, daha önce pastane ve inşaat sektöründe çalışmış. Çalışırken dans eden Dinç, 3 yılda 60 kilo vermiş ve 90 kiloya düşmüş. Uzun süre dondurma satmaya çalışıp satamadığını belirten Mehmet Dinç, dondurma satmak için dans etmiş.

ÇILGIN DONDURMACI NEREDE YAŞIYOR?

Dansları ve şarkılarıyla tanınan Mehmet Dinç, Antalya’da yaşıyor. Çılgın Dondurmacı’nın yeri Antalya AkkaPark AVM önündeki meydanda seyyar bir şekilde bulunuyor. Ülkenin dört bir yanından insanlar Antalya’ya gelip Mehmet Dinç’in dansını görmeye geliyor. 


ÇILGIN DONDURMACI ŞARKISINI KİM SÖYLÜYOR?

Çılgın dondurmacı Tiktok videolarıyla ünlenirken sadece dansı değil şarkısıyla da ünlendi. Mehmet Dinç Shakle Habetek adlı Arapça şarkıyla milyonlara kendini tanıttı. Dinç dondurma servis ederken bu şarkıyı söylemeye başladı ve videoları çekildi, müşterileri de ona eşlik etti. Ondan sonra sürekli attığı videolarda bu Arapça şarkı yer aldı ve böylece ünlendi. 

MEHMET DİNÇ KALBİMSİN ŞARKISI

Mehmet Dinç Arapça şarkıdan sonra kendi şarkısı “Kalbimsin’i” de çıkardı. Katıldığı Youtube kanalında ilk defa bu şarkıyı söyleyen Mehmet Dinç, hem dondurma servisi yapıyor hem de kendi yazıp bestelediği şarkısı Kalbimsin’i söylerken müşterileriyle birlikte dans ediyor. Mehmet Dinç’in takipçileri hala artmakta. Instagram’da 105 bin takipçisi bulunan Mehmet Dinç’in Tiktok’ta 14,5 milyon, Youtube’da 842 bin abonesi var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal