Ünlü Şarkıcı Bengü 7 Aylık Bebeğinin Ultrason Makinesine Yansıyan Görüntülerini Paylaştı

İkinci bebeğine hamile olan Bengü 7aylık erkek bebeğinin ,ultrason görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. O anları ‘’ Yüzünü görelim oğlum diye gittik ama olsun ‘’ diye paylaşan şarkıcıya kısa sürede birçok ünlüden yorum ve beğeni yağdı.

17.09.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-11:58) Ünlü Şarkıcı Bengü 7 Aylık Bebeğinin Ultrason Makinesine Yansıyan Görüntülerini Paylaştı

Üç yıl önce iş insanı Selim Selimoğlu ile hayatını birleştiren Bengü ,  2019 yılında kızı Zeynep’i kucağına aldı. Annelik duygusunu ilk kez yaşayan Bengü, geçtiğimiz günlerde 2  yaşına basan kızı Zeynep için doğum günü  partisi düzenlemişti. Zeynep’in doğum günü partisinin  ardından sosyal medyaya renkli kareler yansımıştı. Partiye gelen ünlü isimler arasında  Alin ve Lina adında ikiz kızları olan Pelin Akil’de vardı. İş insanı Selim Selimoğlu ile mutlu bir beraberlikleri olan Şarkıcı Bengü, Sosyal medya hesabından sevenlerine ikinci kez anne olacağının müjdesini vermişti . Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Bengü , gazetecilerin bebeğinize ne isim düşünüyorsunuz sorusuna karşılık eşi Selimoğlu’nun ismini vereceklerini duyurmuştu. 

BENGÜ BEBEĞİNE JUNIOR SELİM DİYE SESLENECEĞİZ DEDİ

Şarkıcı Bengü, kızımızın ismini ben koymuştum. Erkek bebeğimiz olacağını duyduktan sonra soyadımız Selimoğlu olduğu için eşimin de en büyük hayali olduğu için babasının adını vereceğiz.’Junıor selim’ diye sesleneceğiz demişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal