Türkiye'de Bıçaklanan Japon Turiste Bülent Serttaş'tan Destek

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde kamp yapan Japon turist bıçaklandı. Bir süredir tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra Elazığlı bir aile tarafından misafir edilmeye başlandı. Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'tan da turiste destek geldi.

17.09.2021-10:01 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-10:01) Türkiye'de Bıçaklanan Japon Turiste Bülent Serttaş'tan Destek

Japon turist Shogan Kameda, evinde 3 gündür misafir edildiği Aşar ailesinin misafirperverliğin'den çok memnun kaldığını , Aşar ailesine keyifli zaman geçirtmek için gitar çalarak , Japon kültürüne ait şarkılar dinlettiğini söyledi. Shogan, gazetecilere yaptığı açıklamada uğradığı bıçaklı saldırının Elazığ halkına mal edilemeyeceğini her şehirde iyi insanlar olduğu gibi, kötü insanlarında barınabileceğini söyledi. Hastanede tedavi gördüğü sırada tüm Elazığ halkından yoğun ilgi gördüğünü, Elazığ halkının çok sıcakkanlı ve yardımsever olduğunu söyledi.

Kendisini evinde ağırlayan Aşar ailesi hakkında yaşadığı korkunç travmadan sonra ailenin kendisini en iyi şekilde ağırladıklarını ,hiç yabancılık çekmediğini söyledi. Japon turisti evinde misafir olarak ağırlayan Kamuran Aşar,  Shogan ile 2 yıl önce Muğla'da ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığını dile getirdi.

JAPON TURİST 'GAKGOŞ SHOGAN' DİYE MİSAFİR EDİLDİ 

Elazığ'da yaşanan üzüntü veren olaydan sonra Aşar, Shogan'ı hastanede ziyaret ettiğini, kendi memleketinde böyle bir olay yaşanmasının ardından üzüntü duyduğunu , bu nedenle en iyi şekilde evinde misafir ettiğini söyledi. Elazığ halkını temsil ettiğim için en iyi şekilde sahip çıkacağım diyen Aşar, bundan sonra Japon turisti 'Gakgoş Shogan' diye misafir edeceğim dedi. 

BÜLENT SERTTAŞ'TAN JAPON TURİST'E ZİYARET 

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş , bir Elazığlı olarak meydana gelen olaydan büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. İstanbul'dan gelerek Shogan'ı Aşar ailesinin evinde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini dile getirdikten sonra Japon turiste çiçek takdim etti. Şarkıcı Serttaş, ''Duyar duymaz bu konu için geldim, hem geçmiş olsun dileklerimi iletmek hem de Elazığlıların ve bütün Elazığ'ın kendisini çok sevdiğini, yanında olduğunu ifade etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal