Ünlü Şarkıcı Alişan İlk Göz Ağrısı Olan Oğlu Burak'ın Kaza Geçirdiğini Duyurdu!

Basın mensuplarının kameralarına yakalanan Alişan, oğlu Burak'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.02.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-09:54) Ünlü Şarkıcı Alişan İlk Göz Ağrısı Olan Oğlu Burak'ın Kaza Geçirdiğini Duyurdu!

Son zamanlarda eşi Buse Varol'la ayrılık haberleri nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Başarılı şarkıcı kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından zor günler geçirmeye devam ediyor. Her fırsatta kardeşini yad eden ünlü şarkıcı, yine kardeşinin çocuklarına ve eşine sahip çıkması nedeniyle de büyük takdir topluyor. Yeğenleriyle yakından ilgilenen ve onların hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarını gözeten Alişan, bu kez de yeğenlerini okuldan alırken kameralara yansıdı. Okul kapısında aracıyla bekleyen ve yanında da oğlu Burak'la kızı Eliz de olan ünlü şarkıcı, basın mensuplarını karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı şaşırtan açıklamalarla da herkesin ağzını açık bıraktı. 

KÜÇÜK BURAK'IN GÖZÜNÜN MORARDIĞI GÖRÜLDÜ

Başarılı şarkıcı Alişan önceki gün Levent'te basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Son zamanlarda eşi buse Varol'la aralarının limoni olduğu bilinen ve boşanacakları konuşulan ünlü çift bu konuyu herhangi bir şekilde doğrulamasa da yan yana görüntüler de vermiyor. Kameralara kızı Eliz ve oğlu Burak'la yansıyan ünlü şarkıcı, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Yeğenlerini okuldan almaya geldiğini söyleyen ünlü şarkıcının oğlu Burak'ın gözünün mor olması dikkatlerden kaçmayınca, Alişan bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı; ''Maalesef ufak bir kaza geçirdi. Düştü ve sağ gözünün altı morardı. Buse’nin de işi vardı. O yüzden bakıcılarla buraya geldim'' açıklamasında bulundu. Oğlu ve kızıyla yeğenlerini almaya giden Alişan'a yine boşanma haberleri sorulduğunda ise; ''O konuları konuşmayalım. Her yerde karşılaştık ve hiç konuşmadım'' dediği ortaya çıktı.

alişan ve oğlu burak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal