Güldür Güldür Show’un Sunucusu Ali Sunal ve Eşinden Hayranlarının Yüreğini Ağzına Getiren Haber Geldi!

Ünlü oyuncu ve sunucu Ali Sunal ve eşi Nazlı Sunal’dan ikinci kez kötü haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

23.02.2022-09:13 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-12:35) Güldür Güldür Show’un Sunucusu Ali Sunal ve Eşinden Hayranlarının Yüreğini Ağzına Getiren Haber Geldi!

Show TV ekranlarının en sevilen komedi programlarından biri olan Güldür Güldür Show, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Birbirinden yetenekli oyuncu kadrosunun bir arada olduğu Güldür Güldür de, yazılan skeçler ve oynanan oyunlarla şovun hakkı her daim veriliyor. Hayata dair gerçek durumların hikayeleştirilerek tiyatro sahnesinde oynanması, ekran başındaki izleyicilerin yüzünde tebessüm oluşturmasına neden oluyor. Başarılı oyunculukların zirve yaptığı şovda ayrıca usta oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın programın moderatörlüğünü de üstlenmesi, Güldür Güldür Show’un daha samimi bir program haline gelmesine neden oluyor. Her seferinde göz dolduran oyunculukların yaşandığı şov programının ünlü sunucundan gelen kötü haber ise başta aile dostu olmak üzere yakınlarını endişelendirdi. 

İKİNCİ KEZ TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI

Güldür Güldür Show programının en değerli isimlerinden biri olan başarılı oyuncu ve sunucu Ali Sunal ve avukat eşi Nazlı Sunal’dan hayranlarını üzen kötü haber geldi. Yaklaşık bir yıl önce koronavirüs olan ve daha sonrasında da durumu ağırlaşan Sunal, hastaneye kaldırılmak durumunda kalmıştı. Bir süre tedavisine hastanede devam edilen Sunal, daha sonrasında durumu iyileştikçe evine dönebilmişti. Başarılı oyuncu ve sunucu Ali Sunal’ın başına gelen bu kötü olay sonrasından bir sene sonra ünlü sunucudan bir kötü haber daha geldi. Avukat eşi Nazlı Sunal’la ikinci kez koronavirüse yakalanan Sunal, bir önceki pozitif olduğu vakada ağır geçirmesi nedeniyle sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi. Fakat ünlü sunucunun ve eşinin yakınlarının söylediği bilgilere göre, ünlü çift bu kez yakalandıkları virüsü hafif atlatıyor. Birsen Altuntaş’ın yayınlandığı haberde de aynı bilgilerin yer alması, Ali Sunal ve Nazlı Sunal’ın sağlık durumlarının iyi yönde ilerlediğini teyit etti. 

ali sunal

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal