Estetik Kurbanı Olduğu Söylenen Ünlü Şarkıcı Ziynet Sali Konuya İlişkin İlk Açıklamayı Yaptı!

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali'nin sosyal medyadaki son hali herkesin ağzını açık bıraktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.02.2022-17:30 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-17:36) Estetik Kurbanı Olduğu Söylenen Ünlü Şarkıcı Ziynet Sali Konuya İlişkin İlk Açıklamayı Yaptı!

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen şarkıcıları arasında yerini alan Ziynet Sali, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Pop müziğinin önemli isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, verdiği konserlerle hayranlarını coşturmaya devam ediyor. Güçlü sesi ve şarkılarıyla adından her zaman başarıyla söz ettiren ünlü şarkıcı, şimdilerde yüzündeki değişimle sosyal medyaya ve magazin gündemine düşüyor. Yaş aldıkça güzelleşen ünlüler arasında yer alan Sali'nin kişisel hesabındaki son paylaşımında takipçileri ünlü şarkıcıyı tanımakta adeta güçlük çekti. Magazin gündeminde genişçe yer alan bu konuya ilişkin bazı kullanıcılar filtre derken, bazıları da estetik kurbanı olduğunu dile getirdi. Birçok kişi konu hakkında yorumlarını ve eleştirilerini dile getirirken, ünlü şarkıcı Ziynet Sali'den yanıt gecikmedi. 

YÜZÜNE NE OLDUĞU ÇOK KONUŞULDU

46 yaşındaki ünlü popçu Ziynet Sali, pop müziğinin en sevilen ve başarılı görülen isimleri arasında yer alıyor. Bir süredir yeni şarkı çıkarmayan ünlü şarkıcı, yeni şarkısı için kollarını sıvadı. Hayranlarına yeni şarkısının müjdesini veren ünlü şarkıcı daha sonrasında da tarihi açıkladı. 28 Şubat'ta yayınlanacak şarkısı için son gaz çalışmalarına devam eden Sali, sosyal medya paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Başarılı şarkıcının yanak ve dudaklarındaki şişkinlik dikkat çekerken, Sali'nin estetik yaptırıp yaptırmadığı konusu gündeme bomba gibi düştü. Kimileri ünlü şarkıcının son görüntüsünü estetiğe yorumlarken, kimileri de filtre olarak yorumladı. Ziynet Sali ise yoğun mesaj ve yorum yağmurunun ardından açıklama yaparak, son görüntüsünün yalnızca filtre olduğunu dile getirdi. 

ziynet sali

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal