Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ Tatile Çıktığı Eşi Yağmur Atacan'ın Bateri Çaldığı Anları Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ı paylaşmaya doyamadı. İşte o detaylar...

12.02.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-14:39)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara yer etti. Uzun süre boyunca bu diziyle ekranlara gelen güzel oyuncu, sonrasında kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan'la aşk yaşamaya başladı. İlişkiye ilk başladıklarında magazin gündemine yaş farkı bomba gibi düşen ünlü çift haklarında çıkan bu haberle aldırmayarak dünya evine girmeye karar verdi. Mutlu beraberliklerini uzun yıllardır süren çift, ilk çocukları Su'yu da kucaklarına aldı. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan Altuğ ile Atacan çiftinden ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz aylarda Hakan Gence'ye özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. 

ALTUĞ: SEVGİLİM SAHNEDE 

Güzel oyuncu Pınar Altuğ'a sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düşen çarpıcı özel hayat sorusu yöneltilmişti. Gence'nin; ''Uzun evliliklerinde sonunda aşk da seks de biter, ilişki dostluğa döner derler. Doğru mu?'' sorusu üzerine ünlü oyuncu; ''Yok, bizde tutku sönmedi. Ama bebek dünyaya geldiğinde, ilk iki sene evlilik darbe yiyor. Bir tarafta senden meme, pışpış bekleyen bir bebek var, diğer tarafta senden seks bekleyen bir adam var. Ben öz bakımından vazgeçen bir kadın olmadım, yine de insansın, gücün yetmiyor. Ama bebeğin sorunları ortadan kalkıp daha düzene girmiş bir hayat başladığında, eğer kocanı da seviyorsan, yine onun kollarında, koynundasın'' açıklamalarında bulundu. Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan güzel oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la tatile çıktı. Atacan'ın bir mekanda bateri çaldığı anları hesabından paylaşan ünlü oyuncu altına da; ''Sevgilim sahnede'' yazdı. Başarılı oyuncunun bu paylaşımlarının ardından yıllar geçse de eşine hala ne denli aşık olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

pınar altuğ ve yağmur atacan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal