Anne Özlemi Çeken Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'un Yaptığı Paylaşıma Kayınvalidesinden Yanıt Gecikmedi!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşıp duygu dolu sözler yazdı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.02.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-14:39) Anne Özlemi Çeken Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'un Yaptığı Paylaşıma Kayınvalidesinden Yanıt Gecikmedi!

Ekranların sevilen oyuncusu Pınar Altuğ, katıldığı güzellik yarışmasından sonra yer aldığı ‘’Çocuklar Duymasın’’ dizisiyle, kariyerinde büyük bir ivme kazanmıştı. Dizide canlandırdığı ''Meltem'' karakteriyle unutulmaz bir anne ve iş kadını rolüne hayat veren başarılı oyuncu, 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan'la hayatını birleştirme kararı verdi. Mutlu süren beraberliklerini daha sonraki yıllarda çocukla taçlandıran ünlü çift, Su ismini verdikleri kızlarının doğumunun ardından ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Mutlu süren evliliklerinin yanı sıra Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan arasında yaş farkının fazla olması her seferinde sosyal medyaya ve magazin gündemine damgasını vururken, Instagramı aktif kullanan güzel oyuncu kendisine yapılan eleştirilere karşı yanıt vermeyi de ihmal etmiyor. 

ALTUĞ: KEŞKE YANIMDA OLSAN

Güzel oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler isimler arasında yer alıyor. Sık sık aile hayatını paylaşan ünlü oyuncu, son zamanlarda annesine olan özlemini dile getirmesiyle magazin gündemine geliyor. 1999 yılında kaybettiği annesi Selma Altuğ'un doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan başarılı oyuncu, altına da duygu dolu bir mesaj düştü. Annesinin fotoğrafını paylaşıp; ''Canım annem, doğum günün kutlu olsun. Keşke yanımda olsaydın, seni çok özlüyorum'' yazan Pınar Altuğ'a kayınvalidesinden yanıt gecikmedi. Nurdan Beykont, kızı yerine koyduğu gelinin bu paylaşımına; ''Sen sağlık ve mutluluk içinde upuzun yaşa ki anneni en çok sevindirecek şeyi yapmış ol'' yazarak anne özlemi içinde olan gelinine tavsiye verdi. 

selma altuğ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal