Ünlü Menajer Açıkladı! 'Beşiktaş'ın Parası Yok'

Süper Lig'in en iyi orta sahalarından biri olan Bernard Mensah'ın menajeri Dinis Dias oyuncusu hakkında yapılan transfer haberlerine açıklık getirdi.

06.07.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-15:30) Ünlü Menajer Açıkladı! 'Beşiktaş'ın Parası Yok'

HABER365SPOR / ÖZEL

Süper Lig’de önce Kasımpaşa’da ardından Kayserispor’da oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken ve bonservisine 3,6 milyon euro ödenen Bernard Mesah için ortaya atılan Beşiktaş iddialarına Menajeri Dinis Dias’tan cevap geldi.

GALATASARAY'IN İLGİSİ VAR BEŞİKTAŞ'IN PARASI YOK!

Bu sezon Süper Lig’de kalma savaşı veren Kayserispor’un en önemli kozlarından biri olan Mensah’ın temsilcisi Dinis Dias Haber365Spor’a özel açıklamalarda bulunurken, menajerin ‘Galatasaray’ın ilgisini inkar etmiyoruz, evet böyle bir şey var, Fenerbahçe’den hiç teklif almadık ama Beşiktaş’ın ekonomik anlamda zorluk içerisinde olduğunu biliyoruz’ ifadeleri dikkat çekti.

MENSAH İÇİN 4 KULÜP DAHA DEVREDE

Daha önce Siyah Beyazlı kulübe Portekiz’den bir kaleci teklif ettiklerini söyleyen Dinis Dias, Beşiktaş’ın maddi anlamda yaşadığı bunalımı bildiklerini açık açık itiraf ederken genç menajer, 25 yaşındaki Ganalı yıldız için ‘'E.Frankfurt, Granada, Villarreal ve Club Amerika gibi kulüpler ona talip oldu'' dedi.

Bu sezon 24 maça çıkan Mensah 5 gol 8 asist yapma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal