Ünlü ikili aşklarını ilan etti: Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk Yusuf Yazıcı ile sevgili mi oldu?

Son olarak Ego dizisinde yer alan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etti. Peki Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk Yusuf Yazıcı ile sevgili mi oldu? İşte soruların yanıtı...

07.08.2023-16:58 - (Son Güncelleme: 07.08.2023-16:58)

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın aşkları magazin dünyasını bir süredir meşgul ediyordu. İlişkilerini gözden uzakta bir şekilde sürdüren ikiliden Yusuf Yazıcı, Instagram hesabından şu aralar yurtdışında tatil yaptığı sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koydu. İlişkilerini ilan eden ikili, birliktelikleri hakkında henüz açıklama yapmadı. Bu gelişme sonrası Melisa Aslı Pamuk’un hayatı merak konusu oldu. Peki Melisa Aslı Pamuk Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk Yusuf Yazıcı ile sevgili mi oldu? 

Melisa Aslı Pamuk Yusuf Yazıcı ile sevgili mi oldu? 

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan 2011 yılının Miss Turkey'si Melisa Aslı Pamuk, Mustafa Mert Koç ile yollarını ayırmasının ardından Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yeni bir aşka yelken açtı.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, aşklarını sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla ilan etti.

Yusuf Yazıcı, Instagram hesabından şu aralar yurtdışında tatil yaptığı sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koydu.

Melisa Aslı Pamuk

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'nın Haarlem kentinde dünyaya geldi. Melisa Aslı Pamuk aslen Hatay İskenderunludur.

13 yaşındayken 2004 yılında Bos Bros. Film & TV Productions ile Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON) ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı 'Dat Zit Wel Snor' adlı kısa filmde başrolde 'Hayal' adlı karakteri oynadı.

Melisa Aslı Pamuk, ilk modellik deneyimini 14 yaşında yaşadı.

2011 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda (Miss Turkey) birinci seçildi. Aynı yıl Türkiye'yi Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etti. Ayrıca kendisi 2009 yılında Türkiye'nin En İyi Modeli (Best Model of Turkey) yarışmasında 'Umut/Gelecek Vaat Eden Model' (Best Promising) unvanını elde etti.

Melisa Aslı Pamuk, Amsterdam Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimine başladı fakat Miss Turkey yarışması için okulunu yarım bıraktı.

Güzellik yarışmasında dereceye girmesinin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde temel oyunculuk dersleri aldı. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri, bir telefon operatörü reklamında oynayarak başladı.

2012 yılında 'Yer Gök Aşk' dizisinin 3. sezonuna dahil olarak ilk kez televizyon dizisinde yer aldı. Aynı yıl 'G.D.O. Kara Kedi' adlı sinema filminde oynadı.

Melisa Aslı Pamuk, 2014 yılında 'Kurt ve Seyit ve Şura', 2015 yılında 'Kara Sevda', 2018 yılında 'Çarpışma', 2020 yılında 'Yeni Hayat', 2022 yılında 'Hayaller ve Hayatlar' dizilerinde oynadı. Ayrıca 2021 yılında 'Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit' sinema filminde rol aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal