Molde nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? Galatasaray’ın muhtemel rakibi Molde’nin kadro değeri ne kadar? Molde takımı ülkesi ve başarıları

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turuna kalması durumunda Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Futbol severler ise Molde takımı ülkesi ve başarıları hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Molde nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? Galatasaray’ın muhtemel rakibi Molde’nin kadro değeri ne kadar? İşte detaylar...

07.08.2023-16:25 - (Son Güncelleme: 07.08.2023-16:25)

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Play-off eleme turu kura çekimleri bugün TSİ 13.00’te gerçekleştirildi. Kura çekimi sonucunda Galatasaray’ın Play-off turundaki muhtemel rakibi Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibi oldu. Sarı kırmızılıların muhtemel rakiplerinden Molde’nin hangi ülkenin takımı olduğu ve kadro değerinin ne kadar olduğunu öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki Molde nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? Galatasaray’ın muhtemel rakibi Molde’nin kadro değeri ne kadar?

Molde nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? 

Norveç’in köklü kulüplerinden Molde, 1911 yılında kuruldu. Norveç’in en üst düzey ligi olan Eliteserien’de mücadele eden mavi beyazlı takım, maçlarını 11 bin 800 kişi kapasiteli Aker Stadyumu’nda oynuyor.

Molde Nerenin Takımı

Molde’nin kaç şampiyonluğu var? 

Norveç Ligi’nde bugüne kadar 5 lig şampiyonluğu yaşayan Molde, Norveç Kupası’nda da 5 kez zafere ulaştı. 

Molde’nin kadro değeri ne kadar?

Galatasaray’ın eski oyuncularından Martin Linnes’in de formasını giydiği Molde’nin kadro değeri güncel olarak 38.80 milyon eurodur. Takımın en değerli oyuncusu ise 20 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet David Datro Fofana’dır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal