Galatasaray’ın rakibi Klaksvik nerenin takımı? Klaksvik takımı hangi ligde yer alıyor? Klaksvik takımı başarıları ve kupaları

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Play-off turuna kalması durumunda Klasksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray’ın rakibi Klaksvik nerenin takımı? Klaksvik takımı hangi ligde yer alıyor? İşte Klaksvik takımı başarıları ve kupaları...

07.08.2023-16:12 - (Son Güncelleme: 07.08.2023-16:12)

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu kura çekimleri bugün TSİ 13.00’te gerçekleşti. Devler Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, 3. turda karşılaşacağı Olimpija Ljubljana’yı elemesi durumunda Play-off turunda Klasksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray’ın rakibi Klaksvik nerenin takımı? Klaksvik takımı hangi ligde yer alıyor?

Galatasaray’ın rakibi Klaksvik nerenin takımı?

Galatasaray’ın muhtemel rakibi Klaksvik, Faroe Adalar Ligi’nde mücadele ediyor. 24 Ağustos 1904 tarihinde kurulan Klaksvik, karşılaşmalarını 3 bin kişilik Kİ Stadyumu’nda oynuyor.

Klaksvik

Klaksvik takımı hangi ligde yer alıyor?

HB Torshawn’ın ardından 20 şampiyonluk ile ligde en çok şampiyon olan takım olan Klaksvik, Avrupa kupaları tarihinde oynadığı 16 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 14 mağlubiyet almıştır.

Klaksvik, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Macaristan’ın Ferencvaros takımını saf dışı bırakmıştı. Toplam 2.68 milyon euroluk kadro değerine sahip Faroe ekibinin en değerli oyuncusu 300 bin euro ile  Brezilyalı sol bek Patrick Da Silva’dır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal