19.08.2022-11:50 (Son Güncelleme:07.08.2023-09:09)


1

Yurt dışında yaşayan ünlüler

Yurt dışında yaşayan ünlüler

Kimileri Kerimcan Durmaz gibi Türkiye'de yaptıkları bomba olaylarının ardından adı kötü bir şekilde anılmasını kaldıramadı, pılını pırtını topladı adeta kaçar gibi gitti. Kimi şanı, şöhreti, kariyerini bırakarak tırcılık, çiftçilik gibi çeşitli mesleklere soyundu. Kimi işleri gereği ülkesinden ayrıldı, kimileri ise çocuklarının eğitimleri için gitti.



2

Havva Öztel

Havva Öztel

Tilki annesi ve kardeşiyle ülkeyi terk etti. Aleyna Tilki'nin annesi kızlarıyla ülkeyi terk edince hayranlarından bol bol meraklı sorular aldı. Havva Öztel Amerika'ya gitme sebebini ise "Ayça'nın eğitimi için ve canımız öyle istedi" sözleriyle açıkladı.



3

Tolgana Sayışman

Tolgana Sayışman

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, ailesi ile Arnavutluk'a taşındı. Türkiye'de meydana gelen depremlerden korktuğu için taşındığı iddia edilen ünlü oyuncya yorum yağdı. Takipçileri, "İnsan vatanını satmaz", "Yazıklar olsun", "Bura da çalışma daha" şeklinde yorumlarda bulundu.



4

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

Dün gerçekleşen tarihi seçimler sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ahsen Eroğlu, Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesi üzerine ülkeden ayrılacağını açıkladı. Eroğlu, "Sandık baında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yılları bulmaya gideceğim ne zaman olur bilemem" dedi.



5

Aslı Enver

Aslı Enver

Enver'in doğum için Londra'ya gideceği iddia edildi.



6

Meltem Cumbul

Meltem Cumbul

Meltem Cumbul, The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazandı ve New York'a yerleşmeye karar verdi. Gazetecilerin, "Uzun zamandır sizi görmüyoruz. Neler yapıyorsunuz?" sorusuna ise “Biliyorsunuz uzun zamandır New York'tayım. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girdim ve kazandım. Dolayısıyla uzun bir süre New York'ta olacağım. Hayatımda böyle bir güzellik oldu. Eylülden itibaren buna yöneleceğim. Artık çalışmalarıma bir süre orada devam edeceğim. İşim orada olabilir ama Türkiye'mi çok seviyorum" yanıtını verdi. Kısa süre sonra tamamen yerleşeceği konuşuluyor.



7

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı, senelerde Londra'ya taşındı ve hala orada.



8

Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir

İstanbul hem de New York'ta yaşıyor.



9

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt

Son dönemin en çok konuşulan kadın voleybol oyuncusu Ebrar Karakurt A milli den İtalyan kulüp Norova'ya transfer oldu. Karakurt, kariyerine ve özel hayatına İtalya da devam edecek.



10

Elvin

Elvin

Influencer ve oyuncu olan Elvin Levinler de son zamanlarda kocasıyla beraber Londra'ya taşındı.



11

Ezhel

Ezhel

Ezhel hemen hemen bir senedir Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşıyor.



12

Kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz

New York'ta yaşıyor.



13

Mehmet Aktif

Mehmet Aktif

2015 yılında oyunculuk kariyerinden vazgeçerek Brezilya'ya yerleşenlerden.



14

Serel Yereli

Serel Yereli

Serel Yereli de uzun süredir Londra'da ikamet ediyor.



15

Nazlı Tolga, spikerliği bırakarak kocasıyla beraber Londra'ya taşındı.



16

Sibel Kekili

Sibel Kekili

Dünya çapında izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde rol alan Sibel Kekilli, Finlandiya'da yaşıyor.



17

Şeyma

Şeyma

Kendisi Türkiye dışında her yerde yaşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR