19.08.2022-11:20 (Son Güncelleme:28.10.2022-16:46)


1

İbo Show ile tanındı

İbo Show ile tanındı

İbo Show’un unutulmaz dansçılarından, İbrahim Tatlıses’le o dönemlere damga vuran Didem Kınalı, itiraflarıyla gündeme geldi.



2

Sahne alıyor

Sahne alıyor

Son zamanlarda ekranlardan uzak olmasından şikayetçi olan oryantal Didem, sık sık oryantal dansı yaparak sahne alıyor.



3

Konuk olarak katılmıştı

Konuk olarak katılmıştı

Bir döneme damga vuran ancak son dönemlerde kendine ekranlarda yer bulamayan Didem Kınalı, en son yine İbo Show’a katılmıştı.



4

İzleyicileri büyüledi

İzleyicileri büyüledi

İbrahim Tatlıses’in daveti üzerine uzun zaman sonra konuk olarak İbo Show’a katılan Didem Kınalı oryantal dansı ile izleyenleri büyülemişti.



5

Gülşen hakkında konuştu

Gülşen hakkında konuştu

Son olarak Cihangir’de görüntülenen Didem Kınalı magazincilerin sorularını cevapladı. Açıklamalarında Gülşen hakkında da konuşan Didem Kınalı, Gülşen’in son hareketlerini doğru bulduğunu onu sevdiğini dile getirdi.



6

'Yasaklar çözüm olmaz'

'Yasaklar çözüm olmaz'

Oryantal Didem, Oryantal Didem "Yasaklar çözüm olmaz. Hem moda dediğimiz şey değişkendir. Moda çıplaklıksa eğer ona uymak istemem. Bedenime ne uyuyorsa onu giyerim" dedi.



7

Murda'ya cevap!

Murda'ya cevap!

Oryantal Didem, rapçi Murda'nın 'dansöz' açıklamasının sorulması üzerine "Dansöz kelimesi aşağılayıcı bir ifade olarak kullanıldığı için kırıldım" şeklinde cevap verdi.



8

Taciz itirafı

Taciz itirafı

Oryantal Didem’in taciz itirafı ağızları açık bıraktı. "Sahneye geç çıktığımda müşteriler leblebi atardı. Leblebiyi geçtim çoğu kez sahnede tacize uğradım. Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışanlar oluyordu. Kulise gelen lüks hediyeler ve yemek davetlerinden hiç bahsetmiyorum bile.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr