11.05.2022-10:13 (Son Güncelleme:20.08.2022-13:58)


1

Kimdir?

Kimdir?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Asena'nın gerçek adı Onur Çakmak'tır. Gayrimeşru birliktelikten dünyaya gelen Asena, annesi tarafından terk edildi ve babaannesinin yanında büyüdü. Aslen Rizeli olan Asena, ilkokul 3. sınıfa kadar Almanya'da eğitim aldı.



2

Türkiye ve Almanya arasında bütün çocukluğunu geçiren Asena, İstanbul’da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nde okudu daha sonra Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu.



3

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hotel Management bölümünde eğitim alan Asena daha sonra LCC Mankenlik ve Zarafet okulunu bitirdi.



4

Taciz itirafı

Taciz itirafı

Oryantel Didem'in taciz edildiğini itiraf etmesinin ardından bir itiraf da Asena'dan geldi. İddialara göre bu sektörde böyle şeylerin sık sık yaşandığını belirten Asena benim de göğüslerimi ellerlerdi hep dedi.



5

Mustafa Topaloğlu'nun desteği ile 1995 yılında sahneye çıkmaya başlayan Asena, birçok ülkede oryantal dansı ise kabul gördü. Asena, birçok dünya ülkesinin başkanına yaptığı özel danslarla star olma yolunda ilerlemeye başladı.



6

İşte ünlü dansçının son hali....



7

2008 yılında Paris Hilton'la dans etmiş 2009'da Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF)'nda Oryantal Danslar As Başkanı yönetim kurulunda yer aldı.



8

Asena, 2017 yılında Hasan Dere ile dünyaevine girdi.



9

Tüp bebek tedavisine başlamıştı

Tüp bebek tedavisine başlamıştı

Daha önce de Asena çocuk sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gördüğünü açıklamıştı.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr