29.08.2022-08:22 (Son Güncelleme:29.11.2022-17:06)


1

Teknolojinin kurbanı olan ünlüler

Teknolojinin kurbanı olan ünlüler

Evet hız çağındayız, sabrımız yok, her şey hemen hızlıca olsun bitsin istiyoruz. Ulaşmak istediğimize çabucak ulaşalım hiç beklemeyelim istiyoruz. Günümüz teknolojisi bunu bizlere sağlıyor. Çok kısa süre içerisinde dünyanın bir ucuyla iletişim kurabiliyoruz, istediğimiz bilgiye ulaşmamız saniyelerimizi alıyor. Özetle her ne oluyorsa öyle hızlı oluyor ki tutup yakalamak pek mümkün olmuyor. Sosyal medya hesaplarımızda paylaştıklarımızı saniyeler içinde pek çok kişinin karşısına çıkıyor. Tam da bu noktada yanlışlıkla bir fotoğrafınızı yanlışlıkla paylaştıysanız var halinize. Siz bunu fark edip silene kadar çoktan olanlar olmuş oluyor. Ünlü isimler de son zamanlarda bu tarz olaylarla sık sık gündeme geliyor. 'Yanlışlıkla' yaptıkları paylaşımlar başlarını öyle bir yaktı ki! Bazıları da ne yazık ki hacker saldırısına uğruyor ve neyi var neyi yok ortaya dökülüyor. Bu içerikte ünlülerin kirli çamaşırlarını ortaya döktük. Son olarak Ebru Gündeş'in ifşası gündeme bomba gibi düştü.



2

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı, Snapchat'te birine yollamak isterken yanlışlıkla herkese nude göndermişti. Ebru Şallı'nın olduğu gibi Ebru gündeş'in de genç sevgilisiyle fotoğrafları ifşa oldu. İşte detaylar...



3

uba Büyüküstün ve Engin Akyürek

uba Büyüküstün ve Engin Akyürek

Kara Para Aşk dizisinde partner olan ve hayranları tarafından çok yakıştırılan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in birlikte olduğu iddia edildi.



4

Mehmet Dinçlerler

Mehmet Dinçlerler

Beyaz Magazin programının özel haberine göre; Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'yla önce arkadaş ortamında vakit geçiren Dinçerler daha sonra baş başa vakit geçirdi. İkilinin samimi halleri dikkat çekti.



5

Bodrum konserinde Cenk Eren'le kuliste öpüşen çift magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin bir süredir sevgili olduğu konuşuluyor.



6

Mert Efe Anlı

Mert Efe Anlı

Yasemin isimli kadınla evlenen Efe Anlı gündeme bomba gibi düştü. Ablasının hemen ardından evlenen Anlı'ya ayrıca "Gelin Müge'ye çok benziyor" yorumları da yapıldı.



7

Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu

Survivor'da ismini duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, katıldığı bir düğünde Murat Dalkılıç ile düet yaptı. Düetten çok güzel ismin kıyafeti dikkat çekti. Kasıklarına kadar yırtmacı olan bu kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı takipçileri çok açık bulurken bazı takipçileri çok beğendi.



8

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

47 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kendisinden 19 yaş küçük Rassan Khosnaw ile aşk yaşadığını yalanlıyordu. Sosyal medyaya sızan bir fotoğraf aşk iddialarını doğruladı. Sarmaş dolaş çektikleri bu fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.



9

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

Özhaseki konuşmasında "Önümde bir Türk bayrağı var, bütün huccac, esmer, sarı benizli, küçük boylular, hiç tanımadığım milletten insanlar, önce beni durduruyorlar, Türk bayrağını öpüyorlar, sonra beni Kabe'ye çevirip Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar'" demişti. Ortaya çıkan videoda ise Ceceli'nin dediklerinin hiçbirisi görülmedi.



10

Cem Özer

Cem Özer

Görüştüğü kadın tarafından ifşa edilen Özer'in çıplak fotoğrafları ortalığı karıştırmıştı.



11

Kardelen Acar

Kardelen Acar

Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar da ifşa oldu, belki hatırlarsınız. Ardından da 'hacklendim' dedi ve mesele kapatıldı...



12

Seda Sayan

Seda Sayan

Geçtiğiniz haftalarda dünya evine giren Seda Sayan balayı için Paris'e gitti. Gelinlik ve damatlıkla sokaklarda gezen Sayan ve Ökten gündem oldu.



13

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Twitter'dan Instagram hesabının çalındığını duyuran Hülya Avşar, "1 haftadır Instagram hesabımı kullanamıyorum. Çözmeye çalışıyoruz. Birikmiş fotolarım var, bir süre burayı Instagram niyetine kullanacağım" şeklinde konuştu.



14

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Çıplak tatil fotoğrafları herkesi şaşkına çevirmişti.



15

Gülşen

Gülşen

Ne zaman çekildiği beli olmayan bu fotoğraf çok konuşulacak türden. Fotoğrafın ifşa olmasıyla birlikte boşanma ve aldatma iddiaları ortaya çıktı.



16

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Paylaşımları ile sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, son paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti. Çıplak pozunu paylaşan Subaşı, fotoğrafı dakikalar içinde sildi.



17

Justin Bieber

Justin Bieber

O zamanlar sevgilisi Selena Gomez'in Instagram hesabı hacklenmiş, sonrasında da Justin Bieber'ın çıplak fotoğrafları ortalığa saçılmıştı.



18

Kit Harington

Kit Harington

Jon Snow rolü üstüne yapışan Kit Harington, karısı Rose Leslie'yi bir modelle aldatırken kameralara yakalanmıştı.



19

Kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz

Hafızalara kazınan bir görüntü paylaşan Kerimcan Durmaz da 'yakın arkadaşlarına' yollacağı videoyu bütün takipçileriyle paylaşmıştı.



20

Chris Evans

Chris Evans

Normal bir video paylaşmak isterken yanlışlıkla cinsel organını paylaşıp herkesi hayrete düşürmüştü!



21

Emma Watsons

Emma Watsons

Hacker kurbanı oldu.



22

Reynmen

Reynmen

Kerimcan demişken... Reynmen'in Kerimcan Durmaz'a DM'den attığı fotoğraflarda gündem olmuştu.



23

Nusret

Nusret

Kendi kendini 'yanlışlıkla' ifşalamıştı.



24

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Seyfried'de hacker kurbanı ünlüler kervanında.



25

Kubilay Aka

Kubilay Aka

DM'den yürüdüğü ve görüştüğü kadının kurbanı oldu! Hem görüntüler hem de mesajların hepsi tek tek ortaya saçıldı.



26

Can Yaman'ın Sevgilisi Diletta Leotta

Can Yaman'ın Sevgilisi Diletta Leotta

Maalesef Can Yaman'ın olaylı nişanlısı Diletta Leotta'nın çıplak fotoğrafları şu an internetin her yerinde mevcut.



27

Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu'nun bu ifşası çok konuşulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr