Ukrayna’dan korkunç görüntüler: Rus askerleri teslim olarak arabasından inen bir sivili önce öldürdü sonra yerde sürükledi

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rus ordusunun hain saldırılarına ilişkin kan donduran yeni bir görüntü ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde Rus askerleri Ukrayna’da teslim olan bir Ukraynalı sivili öldürdü. Öldürdüğü sivili ise yerde sürükledi. İşte o korkunç görüntüler..

18.03.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-11:36)

Rusya’nın Ukrayna’ya gerçekleştirdiği hain saldırılarda 22. güne girildi. Ukrayna’da çatışmalar ve bombardımanlar devam ediyor. Rus güçleri sivillere karşı da saldırılar düzenliyor.

Gündeme bomba gibi düşen bir saldırı görüntüsü adeta kan dondurdu. Söz konusu görüntülerde Rus askerlerinin aracından elleri havada inerek teslim olan bir sivili canice öldürüp cesedini de yol kenarına sürükleyerek taşıdığı görülüyor.

Cesedi yerde sürükledi

Ukrayna'da 7 Mart'ta meydana gelen bir olaya ait izleyenleri şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Alman basında yer verilen bu görüntüler, başkent Kiev'in dışındaki bir otoyolda benzin istasyonunun yakınında meydana geliyor. Şoke eden görüntülerde Rus tankında bulunan askerler, yoldan gelen gri bir aracı durduruyor. Tankı gördükten sonra arabadan elleri havada inerek teslim olan adam birkaç dakika içinde Rus askerleri tarafından haince öldürülüyor. Söz konusu görüntülerde Rus askerleri öldürdükleri Ukraynalı vatandaşını daha sonra  yolun kenarına doğru sürüklediği görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal