Ukrayna lideri Zelenski’den teşekkür mesajı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha minnettarım

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını bir video mesaj aracılığıyla açıkladı. Zelenski yayınladığı mesajda ‘’Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha minnettarım’’ ifadelerini kullandı.

29.09.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-16:31) Ukrayna lideri Zelenski’den teşekkür mesajı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha minnettarım

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, görüşmenin detaylarını içeren bir video mesaj yayınladı. Zelenski yayınladığı mesajda ‘’Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha minnettarım’’ ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha minnettarım

Anadolu Ajansı’nın paylaştığı habere göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya-Ukrayna Savaşı'yla ilgili gelişmeler değerlendirildi. Erdoğan görüşmede, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Rusya-Ukrayna arasındaki esir değişimini başarıyla sonuçlandırmış olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Zelenski Erdoğan

Video mesajda Türkiye’ye teşekkürlerini ileten Zelenski, ‘’Halkımızı Rus esaretinden kurtarmaya yardım ettiği için bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha teşekkür ettim. Türkiye'de bulunan Azovstal'dan gelen komutanlar yakında yakınlarını görebilecekler. Konu üzerinde çalışıyoruz," dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal