Uğurcan Çakır Transfere Göz Kırptı

Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır, Trabzonspor'da mutlu olduğunu ancak Avrupa'da oynama hayali kurduğunu da söyledi.

21.10.2020-12:49 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-12:46) Uğurcan Çakır Transfere Göz Kırptı

Bordo-Mavililer'in en değerli oyuncularından Uğurcan Çakır, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Uğurcan'ın açıklamalarından göze çarpanlar:

PARA KAZANDIRMAK İSTİYORUM

Avrupa'da gidip oynamayı istiyorum ama Trabzonspor'un da mali olarak beklentisi var. Karşılansa gerçekleşirdi, ben süreci başkana bıraktım. Kulübümün menfaatleri burada önemli. Bu şansı bana Trabzonspor verdi. Avrupa'ya gitmek isterim ama doğru zamanda doğru yere gideceğime inanıyorum.

NEWTON'IN TAKTİK BİLGİSİ YÜKSEK

Eddie Newton'ın taktiği, bilgisi çok yüksek. Ben hoca değişikliği için konuşamam. Bu konu benim haddim değil. Bunu başkanımız ve yönetimimiz bilir. Yeni bir takımız ve adaptasyon süreci var. Henüz erken, en kısa sürede toparlanacağız, geçen sene yaptıklarımız ortada.

FENERBAHÇE MAÇLARI ÖNEMLİ

Fenerbahçe maçları camiamız için önemli maçlardır. Gerçek potansiyelimizi göstermeye çalışacağız. Kazanıp çıkışımızı başlatmak istiyoruz. Yeni arkadaşlarımıza da maçın büyüklüğünü anlatıyoruz. Taraftarımıza hak ettiği mutluluğu vermemiz gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal