Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? Uğur Akkuş'un mesleği nedir, iflas mı etti?

2019 yılında Ebru Şallı ile evlenen iş insanı Uğur Akkuş, magazin gündemine düşen boşanma haberleri sonrası biyografisi ve hayatı en çok araştırılan kişiler arasına girdi. Peki, Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? Uğur Akkuş'un mesleği ile bilgilerinin yanı sıra iflas edip etmediği ile ilgili de tüm detayları sizin için derledik..

18.03.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-17:44) Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? Uğur Akkuş'un mesleği nedir, iflas mı etti?

Eski manken ve model Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'un hayatı, magazin basınına boşanma haberleri sonrası bomba gibi düştü. Kim olduğunun yanı sıra iflas ettiğine dair söylentilerinin de odağında olan  Uğur Akkuş'un hayatı merak konusu oldu. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un 3 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıkları öğrenilirken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kim olduğu nereli olduğu çok fazla merak edilmeye başlandı.

Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında?

Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında? 

1984 yılında Mardin'de doğan Uğur Akkuş, Bilkent Üniversitesi'nin siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Bilkent'ten mezun olduktan sonra eğitimine Almanya'da devam etmek isteyen Akkuş, oradaki Essen-Duisburg Üniversitesi'ne kaydını yaptırmıştır. Daha sonra ticarete atılmaya karar veren Uğur Akkuş, dış ekonomide başarılı çalışmalar yapmıştır. Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı görevini yaparken Suudi Arabistan iş konseyine başkan olarak atanan Akkuş, ayrıca KUVİD Deneğinde kurucu üye pozisyonunda yer almıştır. 

Uğur Akkuş'un mesleği nedir, iflas mı etti?

İngilizce ve Almanca'nın yanı sıra Fransızca ve Arapça da bilen Uğur Akkuş, 'A & S Yatırım Holding'in kurucu başkanıdır. Şirketin bünyesinde Gayrimenkul ve inşaatın yanı sıra finansal varlık yönetimleri de ele alınır. Ticaret alanında 4 ayrı ülkede 18 şirket toplanmasından oluşan A & S Yatırım Holding yabancı ortaklı bir Türk şirketidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal