UEFA'dan Kulüplere Ek Süre Ve FFP Kolaylığı!

Birçok büyük organizasyonun ertelenmesi için belirlenen yeni tarihlerin sonrasında UEFA'dan bir de Finansal Fair Play ve kulüp lisans ayrıntıları duyurusu paylaşıldı.

01.04.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-17:42) UEFA'dan Kulüplere Ek Süre Ve FFP Kolaylığı!
Birçok büyük organizasyonun ertelenmesi için belirlenen yeni tarihlerin sonrasında UEFA'dan bir de Finansal Fair Play ve kulüp lisans ayrıntıları duyurusu paylaşıldı.

UEFA'dan gelen duyuruda şu sözler kullanıldı:

"Yürütme Komitesi kulüp lisansları ve Finansal Fair Play'e olan bağlılığını yinelemiş ve mevcut koşulların üye derneklerin ve kulüplerin çalışmalarını kolaylaştırmak için bazı özel değişimleri gerektirdiğini kabul etmiştir.

Üye derneklere, gelecek sezonun UEFA kulüp müsabakaları için kabul süreci yeniden tanımlanana kadar, kulüp lisanslama sürecini tamamlamak için daha fazla zaman tanıma teklifi kabul edilmiştir.

Yürütülen olağanüstü olayların yol açtığı artan belirsizliğin bir sonucu olarak da, İcra Komitesi, kulüplerin gelecekteki finansal bilgilerinin hazırlanması ve değerlendirilmesi ile ilgili kulüp lisanslama hükümlerinin askıya alınmasına karar vermiştir.

Bu kararlar sadece 2020/21 UEFA kulüp yarışmalarına katılım için geçerlidir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal