Üçüncü derece siroza yakalanmıştı: Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan’dan sevindiren haber

Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Ufuk Özkan, geçtiğimiz haftalarda üçüncü derece siroz olduğunu açıklamıştı. Özkan’ın organ nakli olmaması durumunda 1 senelik ömrünün kaldığı da ifade edilmişti. Ufuk Özkan’dan konu hakkında sevindiren haber geldi.

30.07.2023-12:54 - (Son Güncelleme: 30.07.2023-12:54) Üçüncü derece siroza yakalanmıştı: Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan’dan sevindiren haber

Geniş Aile dizisiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ufuk Özkan’ın geçtiğimz haftalarda üçüncü derece siroz olduğunu açıklamıştı. 

Acıbadem’deki bir hastanede teşhis konulan Özkan'ın, organ nakli olmaması durumunda hayatını kaybedeceği iddia edilmişti.

Konu hakkında Ufuk Özkan’dan önemli bir açıklama geldi.

Ufuk Özkan’dan sevindiren haber

Milliyet’in haberine göre; Basına yansıyan haberlerin ardından durumuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

‘’Bugün sağlığım hakkında çıkan Haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında, kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok, en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu, dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle, Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz). İyi ki varsınız.’’ 

Ufuk Özkan

Organ nakline gerek kalmadı

Hemen tedavisine başlanan Özkan'ın karaciğer nakli olması gerektiği açıklandı. Tedavi süreci olumlu giden Özkan son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu güzel haberi duyurdu:

‘’Hastanede 15'inci gün. Arayan, soran dua eden sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler... Şükür; Ne çok sevenim varmış...Bana güç oldunuz. O zaman güzel haberi vereyim; Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam...En kısa zamanda sahalara döneceğim. Gülmeye, güldürmeye devam. Hepinize; abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Sarılmak istiyorum, desteğiniz paha biçilmez. İyi ki... Sevenlerime, hep güler yüzlü samimi hemşirelere, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet abime, Diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime, odamı her gün resmen kırklayan Zeynep ablama ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun. Ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca beyefendiye güç ve güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim. Canlar böle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum. Tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor. Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum. Daha uzun yıllar buralardayım.’’

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal