Ajdar Anık kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Ajdar neden gündemde? Ajdar hayatı ve biyografisi

Şahdamar, nane nane, çikita muz gibi şarkılarla akıllarda yer edinen Ajdar’ın hayatı ve biyografisi sosyal medyada gündem oldu. Popstar Ajdar, bir mekanda sahne almak için mekan sahibinden 3 milyon 750 bin euro talep etti. Peki Ajdar Anık kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Ajdar neden gündemde? İşte detaylar...

29.07.2023-17:03 - (Son Güncelleme: 29.07.2023-17:03)

Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran popstar Ajdar, İstanbul Beylikdüzü’ndeki bir açılış etkinliğine katılmak için mekan sahibinden 3 milyon 750 bin euro ücret talep etti. Dudak uçuklatan bu talebiyle gündem olan Ajdar’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki Ajdar Anık Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Ajdar neden gündemde?

Popstar Ajdar neden gündemde?

Çikita Muz şarkısıyla ünlenen şarkıcı Ajdae, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Son olarak Armağan Çağlayan'ın programına çıkmak için 1 milyon euro isteyen Popstar Ajdar, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için saatlik 3 milyon 750 bin Euro istemesiyle olay oldu.

Ajdar’ın 4 saatlik bir gösteri için euro üzerinden istediği ücret sosyal medyada gündem oldu. 

Ajdar

Ajdar Anık kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ajdar Anık, gerçek adıyla Mehmet Anık 10 Şubat 1973'te Mardin'de dünyaya gelmiştir. 1994 yılında Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü tamamlamış ve mezun olmuştur. Toplam 8 yıl boyunca eğitimini aldığı mesleği icra etmiş sonrasında şarkıcı olmaya karar vermiştir. Popstar Türkiye yarışması seçmelerinde tüm Türkiye'ye kendini tanıtmıştır.

2002 yılında Tatlı Hayat dizisinde ve Neredesin Firuze filminde rol almıştır. 

Herkes Ajdar'ı 'Çikita Muz' şarkısı ile tanımıştır. Şarkı fikrini Erol Büyükburç'un verdiği konuşulmuştur. 

Çeşitli şarkıları ile televizyon programlarına katılan Ajdar, 2007 yılında bir organizasyon çıkışında şarkıcı Alihan tarafından darp edilmiştir.

2009 yılında Flash TV'de yayınlanan Her Cevhere Bir Altın isimli yarışmada Yalçın Çakır ve Ahu Tuğba ile birlikte jüri olmuştur.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal