MasterChef’te tansiyon yükseldi: Mehmet Şef sonunda patladı

MasterChef All Star’da her yeni bölüm şok olaylara sahne oluyor. Yeni sezonda da kıran kırana sahnelerin yaşandığı MasterChef’te Mehmet Yalçınkaya’nın öfkelendiği anlar yeni bölüme damgasını vurdu.

28.07.2023-17:31 - (Son Güncelleme: 28.07.2023-17:31)

TV8 ekranlarıdna izleyenlerle buluşan ve Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna’nın jüri olarak yer aldığı MasterChef All Star’da yeni sezon hızla sürüyor. 

MasterChef’in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ise yarışmanın yeni bölümü ekrana gelecek ve büyük ödül sahibini bulacak.

Mehmet Şef sonunda patladı

MasterChef yeni bölüm fragmanına Mehmet Şef’in çileden çıkması damga vurdu. Jüri üyelerinin tavsiyelerini dinlemeleri konusunda sıklıkla uyarıda bulunan Mehmet Yalçınkaya sonunda dayanamadı.

Mehmet Şef

“Burada şeflerin sözünün bitmeden sözünün kesilmeden sıkıldım” diyen Yalçınkaya “Yeter” diye bağırdı. Ünlü isim bağırırken önünde duran masaya da vurdu.

Ünlü şefin bağırmasının ardından Sergen ve Azize’nin yüz ifadeleri dikkat çekti.

Son isim Büşra oldu

Dün akşam Kırmızı Takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Tahsin eleme potasına Eda'yı gönderdi. Oylama sonrasında eşit oy alan Esra ve Büşra arasından potaya giden isim Büşra oldu.

MasterChef All Star 2023

MasterChef'te bu haftanın şimdiye kadar belirlenen eleme adayları Rıfat, Tolga, Mert, Çağatay, Eda ve Büşra olarak belirlendi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal