Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Hakan Yandaş hangi mevkiide oynuyor? Mert Hakan Yandaş hayatı ve kariyeri

Fenerbahçe’de forma giyen Mert Hakan Yandaş’ın hayatı sosyal medyada araştırılan isimler arasında yer alıyor. Antreman sırasında çektiği sert şut ile sarı lacivertli bir yöneticinin kolunun kırılmasına sebep olan futbolcu hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Hakan Yandaş hangi mevkiide oynuyor? Işte Mert Hakan Yandaş hayatı ve kariyeri...

29.07.2023-16:42 - (Son Güncelleme: 29.07.2023-16:42)

Fenerbahçe’nin Zimbru maçının hazırlıklarını sürdürdüğü antremanda, orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş’ın çektiği sert şutu tutmak isteyen sarı lacivertli bir yöneticinin kolunun kırılması sosyal medyada gündem oldu. Futbol severler bu gelişme sonrası Mert Hakan Yandaş hakkında bilgi edinmek üzere internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Hakan Yandaş hangi mevkiide oynuyor?

Mert Hakan Yandaş kimdir?

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, 19 Ağustos 1994 tarihinde doğdu. Profesyonel kariyerine 2012 yılında Yeşil Bursa takımında başlayan 29 yaşındaki futbolcu daha sonrasında Altınordu, Tirespor, Menemen Belediyespor ve Sivasspor takımlarında forma giydi.

Mert Hakan Yandaş

Mert Hakan Yandaş, 2020 yılında Sivasspor’dan Fenerbahçe’ye Transfer oldu. Yandaş, A Milli Takım formasını daha önce 1 kez terletti.

Mert Hakan Yandaş hangi mevkiide oynuyor?

Mert Hakan Yandaş, orta saha mevkiinde oynuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal