Whatsapp yeni özelliğini yayımladı: Anlık video mesaj özelliği kullanıma sunuldu

Whatsapp en yeni özelliğini kullanıma sundu. Yeni güncellemeyle beraber gelen video mesaj özelliği sayesinde 60 saniyelik videolar anlık olarak kaydedilecek. İşte detaylar...

30.07.2023-12:38 - (Son Güncelleme: 30.07.2023-12:38)

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp son aylarda kullanıma sunduğu özelliklere bir yenisini daha ekledi. 

Son güncelleme ile birlikte gelen anlık video gönderme özelliği sayesinde artık 60 saniyelik videolar anlık olarak kaydedilecek. Özellik ilerleyen günlerde daha fazla kullanıcıya sunulacak.

Anlık video mesaj özelliği kullanıma sunuldu

Ensonhaber’e göre; Görüntülü mesajlar, sesli mesaj gönderdiğimiz sağ alttaki bölüm üzerinden gönderebilecek.

Eğer WhatsApp hesabınız için videolu mesaj özelliğinin kullanılabilir olup olmadığını merak ediyorsanız önce herhangi bir sohbet ekranına girin.

Sohbet çubuğundaki mikrofon simgesine dokunduğunuzda mikrofon eğer kameraya dönüşürse, videolu mesaj özelliğini kullanabilirsiniz.

Whatsapp Anlık Video Mesaj

Whatsapp detayları açıkladı

WhatsApp, paylaşığı blog gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

WhatsApp'taki sesli mesajlar, sesinizi paylaşmanın hızlı ve güvenli bir yolunu sunarak insanların iletişim kurma şeklini değiştirdi. Yeni anlık görüntülü mesajlar ile bu özelliği geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Artık sohbetten ayrılmadan kısa kişisel videolar kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz.

Görüntülü mesajlar, 60 saniye içinde söylemek ve göstermek istediklerinizi kaydedip sohbetlere yanıt vermenin gerçek zamanlı bir yoludur. Bu özelliğin; birine mutlu yıllar dilemek, bir şakaya gülmek ya da iyi Haberler getirmek gibi durumlarda, önemli anları videodan gelen tüm duygularla birlikte paylaşmanın eğlenceli bir yolu olacağını düşünüyoruz.

Görüntülü mesaj göndermek, sesli mesaj göndermek kadar basittir. Video moduna geçmek için dokunun ve videoyu kaydetmek için basılı tutun. Kilitlemek ve videoyu basılı tutmadan kaydetmek için yukarı kaydırmanız da mümkündür.

Sohbette açılan videolar otomatik olarak sessiz oynatılır ve videoya dokunulduğunda ses açılır. Görüntülü mesajlar, mesajlarınızın güvende tutulması için uçtan uca şifrelemeyle korunur.

Görüntülü mesajlar kademeli olarak sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına açılmış olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal