Üç Kuruş Şesu öldü mü, diziden ayrıldı mı? Üç Kuruş Uğur Yıldıran diziden çıkıyor mu?

Kısa süre önce ekranlara gelen Üç Kuruş dizisi her bölümüyle ses getirmeye devam ediyor. Her Pazartesi Show TV ekranlarında yer alan Üç Kuruş dizisinin Şesu karakteri öldü mü soruları sıklık kazandı. Üç Kuruş Şesu öldü mü? Sevilen karakter Şesu'ya hayat veren Uğur Yıldıran diziden ayrılıyor mu? Üç Kuruş Şesu hakkında detaylar haberimizde

11.04.2022-22:19 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-12:28) Üç Kuruş Şesu öldü mü, diziden ayrıldı mı? Üç Kuruş Uğur Yıldıran diziden çıkıyor mu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş yeni bölümüyle kafaları karıştırdı. Üç Kuruş Şesu karakterinin öldüğüne dair haberler gündeme gelirken Şesu öldü mü soruları sıklık kazandı. Şesu karakterine hayat veren Uğur Yıldıran diziden çıkıyor mu? hakkında detaylar

Üç Kuruş Şesu öldü mü?

Bu akşam Show TV ekranlarında yer alacak Üç Kuruş dizisi büyük heyecanla bekleniyor. 21. bölümde Şahin'in en yakını Müslüm'ü kaçırıp her şeyi söylettiren Kılıç, Şahin'e beklenmeyen hamleyi yaptı. Şahin'in ölüm isteği ise kafaları karıştırdı. Yapılacak tuzağı anlayan Kılıç, Şesu'nun eşi Peri'yi rehin aldı. Kılıç'ın Şesu'yu vurması sonucunda Şesu'nun ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu.

Üç Kuruş Şesu öldü mü?

Üç Kuruş Şesu kim?

Üç Kuruş dizisinde sevilen karakter Şesu Kartal'ın en yakını olup Perihan ile evlidir. Dizide Şesu'ya hayat veren isim ise Uğur Yıldıran'dır.

Uğur Yıldıran kimdir?

1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite hayatını spor üzerine tamamlayan Yıldıran, dans ile uzun yıllar ilgilendi. 2009 yılında Hadise'nin Eurovision yarışmasında söylediği Düm Tek Tek adlı şarkıda sahnede Hadise'ye dansçı olarak eşlik etmiştir. Oyunculuk deneyimi ise ilk olarak 2014 yılında gerçekleşti.

Uğur Yıldıran'ın yer aldığı diziler

-Filinta : Garbis

-İçerde : Selim

-Çukur : Kemal Yaman/ Maskeli Ninja

-Üç Kuruş : Şesu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal