Üç Kuruş Baybars ölecek mi? Neriman Baybarsı öldürüyor mu? Kadir Çermik Üç Kuruş dizisinden ayrılıyor mu?

Show TV kanalının çok izlenen dizileri arasında yer alan Üç Kuruş,başladığı günden beri seyircinin gündeminden düşmemektedir.Dizinin 11 Nisan pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölüm fragmanında Baybars'ın vurulacağı gözüküyor.Neriman Baybars'ı öldürüyor mu?Kadir Çermik Üç Kuruş dizisinden ayrılacak mı?işte herkesin merak ettiği soruların cevaplarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

11.04.2022-18:57 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-18:57) Üç Kuruş Baybars ölecek mi? Neriman Baybarsı öldürüyor mu? Kadir Çermik Üç Kuruş dizisinden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarının popüler dizisi olan Üç Kuruş,11 Nisan akşamı ekran karşısında yer alacak.Her bölümü sabırsızlıkla beklenen dizinin bu hafta ki bölümünde,reytinglerin tekrar kırılacağı gözüküyor.Sevilen Çukur dizisinin final olmasından sonra,yer alan çoğu kadrosundaki ünlü oyuncular Üç Kuruş dizisinde oynamaya başladı.Zengin kadrosuyla tüm izleyicileri kendine bağlayan dizinin konusu ve oyuncu performanslarıyla ilk günden çok sevilir bir hale gelmişti.

Bu hafta yayınlanacak olan bölümde,Leyla ve Efenin düğün zamanında yaşanan keyifli anların,Kılıç tarafından zalimce nasıl düğünün bozulduğuna yer verilecek.Bir yandan da fragmanda, Neriman ve Baybars'ın karşı karşıya geldiği sahne yer veriliyor.

Üç kuruş Baybars

Baybars ölecek mi?Baybars diziden ayrılıyor mu?

Üç kuruş dizisinin bu haftaki bölümünde Neriman ve Baybars'ın karşı karşıya geldiği görülüyor.Yayınlanan fragmanda Neriman'ın Baybars'a silah doğrulttuğu ve sakın yapma demesiyle silahın patlama sesinin duyulduğu kısım yer verilmiştir.Herkesin merak ettiği Baybars'ın gerçekten vurulup vurulmadığı? Başkası mı silahla ateş etti yoksa Neriman mı vuruldu?Baybars ölecek mi? bir çok soruların  olduğu fragmanda,gerçeklerin neler olduğunu yayınlanacak olan bu akşamki bölümünde izleyeceğiz.Baybars mı yoksa Neriman mı vurulacak? dizi başladığında ortaya çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal