Çarkıfelek yarışması yeniden mi başlayacak? Mehmet Ali Erbil o yarışma için müjdeyi verdi

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil tekrardan Çarkıfelek ile ekran başına mı dönüyor? Mehmet Ali Erbil' den müjde.

11.04.2022-22:15 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-16:24)

Ekranların sevilen sunucuları arasında yer alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uzun bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ekranlardan uzak kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü şovmen, Çarkıfelek'i çok özlediğini fakat yeni projeleri olduğunu duyurmuştu. Bir Youtube kanalı açacağını ve Z kuşağına ithaf edeceğini belirten ünlü şovmen, daha sonrasında bomba haberi sevenleriyle paylaştı. Mehmet Ali Erbil, yıllardır ekranlarda yer alan ve bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle programı sunamayan Erbil, yeniden Çarkıfelek'i sunacağını ve sevenleriyle bir araya geleceğinin müjdesini verdi. 

Çarkıfelek geri dönüyor

Çarkıfelek geri mi dönüyor?

Uzun yıllar ekranlardan düşmeyen ve gündemde olan Çarkıfelek programı, Mehmet Ali Erbil ile tekrar ekran başına geliyor. Mehmet Ali Erbil uzun yıllar ekranlardan hastalığı sebebi ile uzak kalmıştı. Çarkıfelek ile ekranlara tekrardan döneceğinin müjdesini sevenlerine duyurdu. Ünlü şovmen müjdeli haberi; "Bildiğiniz gibi yıllardır sunduğumuz ve bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda Çarkıfelek programı ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabi birçok yeni proje üzerinde çalışmalarımız da devam ediyor. Sizin aracılığınızla özellikle zor günlerimde beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkür ediyor ve hepsine saygı ve selamlarımı iletiyorum" şeklinde duyurdu. Fakat ekranların çok sevilen programının ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda ekranlara çıkacağı ise henüz bilinmemektedir. Ünlü şovmenin bu konu hakkında yapacağı bir açıklama da merakla bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal