Üç Kuruş final yapacak mı, final tarihi belli oldu mu? Sevilen dizide final için geri sayım

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş isimli dizinin final yapacağı yönünde ortaya atılan iddialar sonrası dizinin takipçileri bu iddiaları araştırıyor. Peki, Üç Kuruş final yapacak mı, final tarihi belli oldu mu? Sevilen dizinin final tarihi için geri sayım başladı mı?

27.03.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:12) Üç Kuruş final yapacak mı, final tarihi belli oldu mu? Sevilen dizide final için geri sayım

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un paylaştığı ve kadrosunda başarılı oyunculara yer veren Üç Kuruş dizisi son günlerde final haberleri ile gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarında dizinin final kararı aldığı konuşulurken izleyiciler beğenerek seyrettikleri dizinin hangi tarihte sonra ereceğini merak etmeye başladı.

Üç Kuruş final yapacak mı, final tarihi belli oldu mu?

Pazartesi akşamları Show TV'de yayınlanan fenomen dizilerden Üç Kuruş'un final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Bir Roman mahallesinde geçen dizi mafya ile polis çatışmasını konu alıyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrolü paylaştıkları dizi şimdiye kadar 18 haftayı geride bırakırken dizinin final bölümünün yaklaştığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Dizinin müdavimleri sosyal  medya hesaplarından 'ÜçKuruşFinalOlmasın' şeklinde hashtag açarak dizi ekibine diziyi bitirmemeleri için seslendi.

Üç Kuruş final yapacak mı, final tarihi belli oldu mu?

Sevilen dizide final için geri sayım

Kulislerdeki iddialara göre ise 18 haftadır ekranlarda yer alan Üç Kuruş adlı dizinin 30 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 28. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizinin yapımcıları ise bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen "Çukur" dizisi benzeri yeni bir dizi projesi için harekete geçtiği öğrenildi.

Üç Kuruş final yapacak mı, final tarihi belli oldu mu?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal