Üç Kuruş bitiyor mu? Üç Kuruş sezon sonu final mi yapacak? Üç Kuruş neden final yapıyor?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturan, senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad'ın kaleme aldığı, SHOW TV'nin beğenilen ve severek takip edilen dizisi ''Üç Kuruş'' final mi yapacak? Ne zaman final yapıyor? Konusu nedir? Dizinin oyuncu kadrosundan kimler var? İşte Üç Kuruş dizisi hakkında merak edilenler...

23.03.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-14:58) Üç Kuruş bitiyor mu? Üç Kuruş sezon sonu final mi yapacak? Üç Kuruş neden final yapıyor?

SHOW TV'de yayınlanan ve severek takip edilen izlenen dizi Üç Kuruş başlayalı 18 hafta geçti. İddialara göre 30 Mayıs'ta 28. bölümüyle seyirciyle vedalaşacak. Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı dizinin yerine, Çukur dizisine benzer yeni bir proje yapılacağı dedikodular arasında. Henüz resmi bir final açıklaması yapılmayan dizinin reytinglerinin düştüğü açıkça ortada. Buna göre eğer reytingler yükselmez ise dizinin final yapacağı ileri sürüldü.

Üç Kuruş Dizisi Final Mi

Dizinin Konusu ve Türü Nedir?

Kendine has karakteri ve sert tutumlarıyla hareketli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı Mahallesi'nin “koruyucu” görevli mafya başı Kartal ile Organize Büro’nun sert ve kuralsız komiseri Efe’nin arasındaki yakalamaca oyunu bir cinayet olayıyla ters düz olur. Katili bulabilmek için atıldıkları yollar onları hiç düşünemeyecekleri bir kişinin karşısına çıkaracaktır.

Oyuncu Kadrosu:

-Kartal Çaka (Uraz Kaygılaroğlu): Çıngıraklı'nın lideri.

-Efe Tekin (Ekin Koç): Organize Büro'nun sert ve kuralsız komiseri.

-Bahar Yöndel (Nesrin Cavadzade): Nezih'in kızı ve Kartal'ın karısı.

-Leyla Çaka (Aslıhan Malbora): Kartal'ın kız kardeşi ve Efe'yi sevmektedir.

-Neriman Çaka (Nursel Köse): Kartal'ın halası.

-Oktay Çaka (Civan Canova): Kartal'ın babası.

-Baybars (Kadir Çermik): Mafyanın başı.

-Azade (Sezin Akbaşoğulları): Mafya lideri.

-Çetin (Bora Akkaş): Baybars ve Neriman'ın oğlu.

-Korkmaz (Mehmet Bozdoğan): Mafya lideri.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal