Üç Kız Kardeş Hakan kimdir, gerçek adı nedir? Anıl Tetik rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Kanal D ekranlarında her Salı akşamı izleyici karşısındaki yerini alan Üç Kız Kardeş dizisine yeni katılan karakter dikkatleri üzerine çekti. Bunun üzerine diziye dahil olan yeni karakterin kim olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Üç Kız Kardeş Hakan kimdir? Hakan karakteri hakkında araştırmalar yapılırken, karaktere kimin hayat verdiği de merak konusu oldu.

15.03.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-15:32) Üç Kız Kardeş Hakan kimdir, gerçek adı nedir? Anıl Tetik rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Her Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisine yeni katılan Hakan karakteri, merak konusu oldu. Hakan karakteri dışında ona hayat verecek olan isimde araştırılıyor. Başrollerini İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven’in paylaştığı dizi kadrosuna Hakan karakteriyle Anıl Tetik dahil olmuştur.

Anıl Tetik

Üç Kız Kardeş Hakan Kimdir?

Diziye 3'üncü bölümde dahil olan Anıl Tetik, dizide Derya'ya aşık olan Hakan karakterine hayat verecektir. Aynı adlı romandan uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Anıl Tetik'in hayat verdiği karakter hakkında henüz fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

Anıl Tetik

Anıl Tetik kimdir?

Anıl Tetik, 1 Temmuz 1991'de İstanbul'da doğmuştur. 31 yaşında olan Tetik, Kadir Has Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olmuştur. Motor sporcusu olan Anıl Tetik, motor sporlarında iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde etmiştir. 2015 yılında ise Survivor yarışmasına katılmıştır. İsmini bu şekilde duyuran Anıl Tetik, Craft Oyunculuk Atölyesi’nde, Berlin’den gelen ‘Sanford Meisner Oyunculuk Tekniği’ni öğreten eğitmenler ‘Mike Bernardin ve Athanasios Karanikolas’ ile workshopta eğitimler almıştır.

Son dönemlerde popülaritesi artan oyuncular arasında yer alan Anlı Tetik'in hayatında birinin olup olmadığı da sevenleri tarafından merak ediliyor. Özel hayatını pek göz önünde yaşamayı sevmeyen başarılı oyuncunun şu an hayatında bilinen biri yoktur. Daha önce Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil ile birlikte olsa da daha sonra ikili anlaşamamış ve yollarını ayırmaya karar vermiştir.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanmaktadır. Oyuncunun resmi Instagram hesabı: @aniltetik

Anıl Tetik

Anıl Tetik hangi dizilerde rol almıştır?

2022 Üç Kız Kardeş- Hakan

2021 Savaşçı- Astsubay Çavuş Savaş Çiğiltepe

2020 Sol Yanım- Mert Tekin

2019 Tek Yürek- Yusuf Zengin

2017-2018 Kızlarım İçin- Egemen

2016-2017 Hayat Bazen Tatlıdır- Koray

2012 Alemin Kralı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal