Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekildi? Üç Kız Kardeş dizi çekim yeri ve set adresi

İclal Aydın’ın kaleme aldığı ve yayımlandığı andan itibaren satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş adlı romanından uyarlanan yine aynı isme sahip dizi projesinin nerede çekildiği izleyenler tarafından merak ediliyor. Kanal D’de ilk bölümüyle ekranlardaki yerini alan Üç Kız Kardeş dizisi, kısa sürede beğeni toplayarak gündemde yer edinmeyi başardı. Bunun üzerine ise dizinin nerede çekildiğine dair artan merakla, araştırmalar da arttı. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekildi?

01.03.2022-21:45 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-22:18) Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekildi? Üç Kız Kardeş dizi çekim yeri ve set adresi

İclal Aydın’ın kaleme aldığı ve yayımlandığı andan itibaren satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş adlı romanından uyarlanan yine aynı isimli dizi projesinin nerede çekildiği izleyenler tarafından merak ediliyor. Kanal D’de ilk bölümüyle ekranlardaki yerini alan Üç Kız Kardeş dizisi kısa sürede beğeni toplayarak gündemde yer edinmeyi başardı. Bunun üzerine ise dizinin nerede çekildiğine dair artan merakla, araştırmalarda arttı. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekildi? Üç Kız Kardeş dizisi hangi şehirde, ilçede çekiliyor? İşte detaylar...

Türkan, Dönüş ve Derya...

Üç Kız Kardeş dizi konusu nedir? 

Dizi; birbirinden bir o kadar farklı ama birbirlerinde bir o kadar bağlı, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürdürmekte ve onların yaşında olan her gencin kurduğu basit hayallerin peşinde koşan üç kız kardeş olan Türkan, Dönüş ve Derya; kardeşlerin en büyüğü olan Türkan’ın gerçekleştirdiği evlilikle beraber hayatlarındaki değişimi konu edinmektedir.

Üç Kız Kardeş aile sofrası

Üç Kız Kardeş nerede çekiliyor? 

Kanal D ekranlarında tanıtım fragmanından sonra dikkatleri üzerine çeken ve 22 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan ilk bölümüyle de beğeni toplayan Üç Kız Kardeş dizisinin nerede çekildiği merak ediyor. Dizinin çekimleri, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Sadık ve Nesrin

Üç Kız Kardeş oyuncuları kimlerdir? 

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi ve karakterlerinin de kim olduğu merak ediliyor. Dizinin başrollerini İclal Aydın (Nesrin), Reha Özcan (Sadık), Berker Güven (Somer) ve dizideki üç kız kardeş Türkan, Dönüş ve Derya’ya hayat veren Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu paylaşıyor. Dizide er alan diğer isimler ise Rüçhan rolüyle Veda Yurtsever, Mine rolüyle Nazlı Senem Ünal, Mesut rolüyle Demircan Kaçel, serdar rolüyle Vural Şahanoğlu ve Fatih rolüyle Hakan Atalay’dır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal