Tuzla'da silahlı kuyumcu soygununda ağır yaralanan işyeri çalışanı 37 gün yaşam mücadelesini kaybetti!

Kuyumcu soygunu sırasında silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Ali Naki Yıldırım, 37 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Gözü yaşlı baba soyguncuların biran önce bulunmasını istedi.

03.06.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-17:13)

İstanbul Tuzla'da bulunan Yayla Mahallesi'nde 26 Nisan 2022 tarihinde silahlı kuyumcu soygunu meydana gelmişti. Soygun sırasında silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Ali Naki Yıldırım, 37 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Gözü yaşlı baba soyguncuların biran önce bulunmasını istedi.

37 gün yaşam mücadelesini kaybetti

Tuzla Yayla Mahallesi'nde 26 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygununda iş yeri çalışanı 38 yaşında olan Ali Naki Yıldırım silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı. Saldırgan bir poşete doldurduğu altınları dışarıda bulunan motosiklet olay yerinden kaçarak sırra kadem bastı. Ali Naki Yıldırım evli ve bir çocuk babasıydı. 37 gün yaşam mücadelesi verdikten sonra yaşamını yitiren Yıldırım'ın cenazesi  memleketi Tokat'ta defnedildi.

37 gün yaşam mücadelesini kaybetti

Acılı baba gözyaşlarını tutamadı

Baba Arif Yıldırım, oğlunun mezarında gözyaşlarını tutamadı. Soyguncuların bir an önce yakalanmasını isteyen acılı baba, “37 gün oldu ne doktorlar kurtarabildi nede biz. Ne zaman yakalanacak bilmiyoruz. Polis teşkilatından yakalayıp adalete teslim etmesini istiyoruz. Devletimize güveniyoruz. Yakalanmalarını bekliyoruz. Acımız büyük. Allah kimsenin evlat acısı vermesin. Çok zor. Ateş düştüğü yeri yakıyor” ifadelerini kullandı. 1,5 yaşında torununun yetim kaldığını dile getiren Yıldırım,  “Mutluluğumuzu yarım bıraktı. Konuşmaya söz bulamıyoruz. Dün sözün bittiği gündü. 37 gün yattı, bir umut bekliyorduk. Organ bağışı yapmak istiyorduk. En azından 3-5 kişi yaşasın toprakta çürüyene kadar diyorduk. Doktorlar da bize bir şey söylemediler. Organları iflas mı etti bilmiyorum” ifadelerine yer verdi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal