Fransız dergisinden çok konuşulacak kapak! Türkiye karşıtı Le Point bir kez daha Erdoğan'ı hedef aldı

Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan yayınlarda bulunan Fransız Le Point dergisi son sayısında yeni bir skandala imza attı. İşte haberin detayları...

03.06.2022-16:38 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-17:19) Fransız dergisinden çok konuşulacak kapak! Türkiye karşıtı Le Point bir kez daha Erdoğan'ı hedef aldı

Irkçı ve Türkiye karşıtı yayınlarıyla adından söz ettiren Fransız Le Point dergisi, bu hafta yayınlanmış olan sayısında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in fotoğrafını kullanarak "Şeytaniler" başlığı atan Le Point, yeni bir skandala daha imza attı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın barışçıl çözümleri görmezden gelindi 

Çok konuşulacak bu paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin tarafından Batı’yı bölmek için yönlendirildiğini ileri süren Le Point, Rusya’nın Ukrayna’ya başlatmış olduğu harekatı vurgulayarak Erdoğan’ın tutumunu eleştirdi. 

Söz konusu Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaşının barışçıl yollarla çözüme kavuşması için atmış olduğu adımları görmezden gelen Le Point, Erdoğan’ın Rusya’ya karşı yumuşak tutum sergilediğini ileri sürdü.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal