Türkiye'nin Otomobili İçin 12 Mart Bekleniyor

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından çalışmalarına hız kesmeden devam edilen yerli otomobilin fabrikası Bursa’nın Gemlik ilçesinde inşa edilecek. Fabrikanın temelinin atılacağı 12 Mart günü, temel atım töreni öncesinde tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.

10.03.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-15:19) Türkiye'nin Otomobili İçin 12 Mart Bekleniyor

Gemlik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, etkinlik için her şeyin hazır olduğunu belirtirken konu kapsamında şunları söyledi:

"Otomobilimizin paydaşları, çözüm ortakları, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, otomobilimizin CEO'su Gürcan Karakaş, Bursa protokolü ve Gemlik protokolü katılım sağlayacak.  Gemlik Ticaret Odası, Gemlik Ticaret Borsası, Gemlik Belediyesi ve Gemlik halkı olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız."

Öte taraftan Gemlik Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım da Türkiye'nin Otomobili'nin Gemlik'te üretilecek olmasından dolayı büyük heyecan yaşadıklarını kaydetti.

Son olarak tanıtım etkinliği kapsamında Yerli Otomobil, toplantının yapılacağı otelin önünde sergilenecek. Bütün vatandaşların da etkinliğe davetli olduğunu hatırlatmış olalım.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal