Türkiye'de köpek saldırıları bitmiyor! İstanbul'da ısırılan vatandaş pitbull cinsi köpekten zor kurtuldu

İstanbul'un Güngören’de dehşet anlara sahne olan olayda ağızlığı bulunmayan pitbull cinsi köpek, yoldan geçen bir genci bacağından ısırdı. Korku dolu anlar çevredeki vatandaşların desteğiyle son buldu.

24.03.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-10:10)

Ülkemizde özellikle son günlerde sokak köpeklerinin dehşet saçtığı haberlerde artış yaşanıyor. Hatta köpekler nedeniyle ölüm ve yaralanmaların artmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il belediyelerine bu hususta uyarı yaparak bu konuya dair çalışmalar yapmalarını ve vatandaşları bu tehlikeden önlemelerini belirtmişti. 

Ancak köpeklerin insanların canına kast ettikleri haberler son bulmuyor. Yaşanan son köpek saldırısı pitbull cinsi köpeğin, İstanbul'un Güngören ilçesinde bir gence saldırısı şeklinde yaşandı. 

Pitbull cinsi köpek ağızlıksız gezdiriliyor

Dün öğlen saatlerinde Güngören’de patlak veren olayda ağızlıksız bir şekilde sokakta gezdirilen pitbull cinsi köpek, o an yoldan geçen genç bir vatandaşa saldırarak bacağından ısırdı. Etraftaki vatandaşların uğraşı sonucunda kurtarılan genç büyük bir acı çekti.

Türkiye'de köpek saldırıları bitmiyor! İstanbul'da ısırılan vatandaş pitbull cinsi köpekten zor kurtuldu

Sokaktaki vatandaşlar yardım etti

Pitbull cinsi köpeğin bacağından ısırdığı genç acı içinde köpekten kurtulmaya çalışırken, gencin yardımına o an orada bulunan vatandaşlar yetişti. Bir vatandaş köpeği ayağının arasına aldı ve bu sayede genci köpekten kurtarmaya çalıştı. Şanslı olan ve köpeği tutan vatandaş sayesinde köpeğin saldırısından kurtarılan genç adam, olayı tesadüfen küçük sıyrıklarla atlatırken, meydana gelen o korku dolu anlar kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal