Türkiye'de köpek balığı var mı? Marmaris'teki görüntüler gerçek mi?

Marmaris'te yaşanan olay sosyal medya gündeminde yer aldı. Denizde görülen bir canlıya paspas sopası ile müdahale eden vatandaşların görüntüleri çok konuşuldu. Marmaris Belediyesi, denizde görülen canlının köpek balığı değil Akdeniz zarganası olduğu açıklamasını yaptı.

04.07.2022-21:04 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-21:04) Türkiye'de köpek balığı var mı? Marmaris'teki görüntüler gerçek mi?

Muğla Marmaris'te denizde görülen bir canlının köpek balığı sanılması ortalığı karıştırdı. Denizde görülen canlının köpek balığı zannedilmesi ile vatandaşlar paspas sopası ile müdahale etti. Çok geçmeden konu hakkındaki açıklama Marmaris Belediyesi'nden geldi. Canlının köpek balığı değil Akdeniz zarganası olduğu açıklandı. 

Paspas  sopasıyla müdahale ettiler

Muğla Marmaris'te yaşanan olay sosyal medyaya bomba gibi düştü. Denizde görülen bir canlının köpek balığı sanılmasıyla paspas sopası ile canlının  uzaklaştırılması sağlandı. Aldığı darbeler sonrasında oradan uzaklaşan canlı kısa süreli bir paniğe neden oldu. 

Akdeniz zarganası çıktı 

Marmaris'te yaşanan olaydan sonra Marmaris Belediyesi görüntüler hakkında Bir açıklamada bulundu. Kısa süreli bir panik yaşanmasına neden olan canlının aslında bir köpek balığı değil Akdeniz zarganası olduğu  ifade  edildi. 

Belediyeden açıklama yapıldı 

Marmaris Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildir: 

“Halk plajında görülen ve köpekbalığı zannedilen balığın Akdeniz Zarganası olduğu anlaşılmıştır. Uzmanlara göre zararsız bir hayvandır. Bu yüzden denize girerken yanınıza paspas sopası almanıza gerek yoktur.”

Marmaris Belediyesi Açıkladı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal