Türkiye'de ilk: Değer ve İnsan belgeseli Diyanet TV'de

Ülkemizin önemli medreseleri ve bir çok tarihe tanıklık etmiş Ayasofya Camii'nde çekilen, Türkiye'de bir ilk olan 'Değer ve İnsan' belgeseli Diyanet TV'de yayınlanmaya başlayacak. İşte detaylar...

25.09.2023-18:28 - (Son Güncelleme: 25.09.2023-18:28) Türkiye'de ilk: Değer ve İnsan belgeseli Diyanet TV'de

Türk toplum yapısı ve ahlak değerlerinin ele alındığı, Diyanet TV'de yayınlanacak olan 'Diyanet ve İnsan' belgeseli için start verildi. Yönetmen koltuğunda; Yunus Emre Şimşek'in yer aldığı projenin editörlüğünü ise Zahit Kaplan üstlendi. 

Türkiye'de bir ilk olacak olan 'Değer ve İnsan' belgeseli 13 bölüm şeklinde hazırlandı. Her bölümde ayrı bir değere yer verilecek olan projede; merhamet, samimiyet, dürüstlük, adalet ve paylaşma gibi temel insanlık erdemleri, alanında en kıymetli kişilerce her yaştan ve toplumun her kesiminden takip edilecek bir dille hazırlandı. 

'Değer ve İnsan' belgeseli Diyanet TV'de

İstanbul'un önemli medreseleri ve bir çok tarihe tanıklık etmiş Ayasofya Camii'nde çekilen 'Değer ve İnsan' belgeselinin her bölümünde izleyiciyi ayrı bir bölüme sürüklerken, çekim detayları ve sanatsal efekleri ile de görsel keyif sunacak. Her pazartesi saat 21.00'da Diyanet TV'de yayınlanacak olan belgesel, bu kategoride Türkiye'nin ilk değerler ve ahlak belgeseli olma özelliği taşıyor. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal