Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye Sırbistan basketbol maçı nereden izlenir?

2025 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası (EuroBasket) hazırlıklarına devam eden Türkiye, Sırbistan ile karşılaşacak. Peki Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye Sırbistan basketbol maçı nereden izlenir? İşte detaylar…

11.06.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 11.06.2024-17:04) Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye Sırbistan basketbol maçı nereden izlenir?

Ekrem Memnun yönetiminde EuroBasket Kadınlar 2025 elemelerine 2’de 2 yaparak başlayan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyatlarında mücadele edecek olan Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Milliler güçlü rakibini mağlup etmeyi hedefliyor. Peki Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye Sırbistan basketbol maçı nereden izlenir?

Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı 11 Haziran 2024 Salı günü TSİ 19.30’da oynanacak.

Türkiye Sırbistan kadın basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye Sırbistan basketbol maçı nereden izlenir?

Türkiye Sırbistan basketbol maçı nereden izlenir?

Türkiye Sırbistan maçı sportsTV ekranlarında canlı olarak izlenebilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal