Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Basketbol Süper Ligi final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko Anadolu Efes ile bu akşam evinde kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler karşılaşmayı galibiyetle noktalaması durumunda 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak. Peki Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

10.06.2024-17:36 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-17:36) Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Türk basketbolunun iki dev takımı Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin final serisi üçüncü maçında Ataşehir’de kozlarını paylaşacak. Serinin ilk iki maçında deplasmanda galip gelerek şampiyonluk kupasına oldukça yaklaşan Sarunas Jasikevicius önderliğindeki Fenerbahçe Beko Anadolu Efes’i yenmesi halinde 11. şampiyonluğunu yaşayacak. Peki Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı 10 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başlayacak.

Zorlu karşılaşma canlı ve şifresiz olarak Bein Sports Haber ekranlarında canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Fenerbahçe şampiyonluğa 1 galibiyet uzakta

Serinin ilk iki karşılaşmasını deplasmanda 85-74 ve 101-70'lik skorlarla kazanan Fenerbahçe Beko, kendi sahasında galip gelirse 11. şampiyonluğunu kutlayacak. Normal sezonun lideri Anadolu Efes ise seriyi dördüncü maça taşıma hedefinde. Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride, eğer bugün Anadolu Efes kazanırsa, dördüncü maç 12 Haziran'da yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal