TÜGVA açılımı nedir, ne demek?

Gaziosmanpaşa’da TÜGVA binasının yanında gerçekleşen bombalı saldırı sonrasında vatandaşlar vakıfla ilgili araştırma yapmaya başladı. Patlamadan bir süre önce elinde poşetle binaya bir kadının yaklaştığı görülürken gerçekleşen patlamada ölü ve yaralının bulunmaması sevindirdi. Patlamadan sonra TÜGVA açılımı nedir? TÜGVA Gaziosmanpaşa saldırısı olayı nedir? soruları merak edilmeye başladı. Son dakika haberine göre; Gaziosmanpaşa’da Türkiye Gençlik Vakfı binasının yanında bir patlama gerçekleşti. Patlama sonrasında vakıf araştırmaları hız kazandı. Peki, TÜGVA açılımı nedir? TÜGVA ne demek? Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırının olayı nedir? İşte merak edilen tüm detaylar…

21.04.2022-12:04 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-12:04) TÜGVA açılımı nedir, ne demek?

Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen bombalı saldırıdan sonra TÜGVA hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Son dakika haberine göre; Sabah saatlerinde TÜGVA binasının yanında bombalı saldırı gerçekleşti. Patlama sonrasında yürekler ağza gelirken olayda ölen ve yararlının olmaması sevindirdi. Saldırının TÜGVA binasının yanında gerçekleşmesi sonrasında pek çok soru araştırılmaya başladı. Peki, TÜGVA açılımı nedir? TÜGVA ne demek? Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırının olayı nedir? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

TÜGVA açılımı nedir? TÜGVA ne demek?

Bu sabah saatlerinde gerçekleşen bombalı saldırış sonrasında TÜGVA vakfı gündemde yerini aldı. Kurumun açılımı merak edilirken internette araştırmalar hız kazandı. Kurumun kendi internet sitesinde yer alan tanım şu şekildedir:

"TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır."

TÜGVA yanında patlama oldu

Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırının olayı nedir?

Sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa'da Türkiye Gençlik Vakfı ofisinin yanında patlama gerçekleşti. Yapılan ilk incelemelere göre patlamanın el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirildiği anlaşıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal